Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új előfizetési modellek, amelyek valósággá teszik a „rugalmas számítástechnikát”

Dotkom

Új előfizetési modellek, amelyek valósággá teszik a „rugalmas számítástechnikát”

NC04Q2 – új Sun üzleti modell „preventív” szolgáltatásokra és szoftverekre.

A Sun olyan új árképzési modelleket és szolgáltatásokat jelentett be, amelyekkel a mai rögzített költségű számítástechnikai termékértékesítési gyakorlattól egy sokkal rugalmasabb, valós használaton alapuló előfizetéses rendszer felé lehet elmozdulni.

Az előfizethető Sun Preventive Services (megelőző szolgáltatások) több mint 100 különféle szolgáltatást kínál a vásárlóknak egyetlen portfolióba integráltan, amelyet kifejezetten az adatközpontok költségeinek csökkentésére és szolgáltatási szintjének javítására készítettek.

A Sun Utility Computing for StorEdge Systems nevű költségtérítéses tárolási megoldás előre látható áron kínál tárolási kapacitást az igényeknek megfelelően. A Sun StorEdge Power Unitok ára havi 2 cent/megabyte-tól indul. Szemben más hasonló modellekkel a Sun StorEdge Power Unit nem csak hardvert és szoftvert, hanem más szolgáltatásokat (telepítés, SunSpectrum Platinum támogatás, Sun StorEdge felügyeleti szerver) is tartalmaz. (Ez egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető.)

A Sun Microsystems második negyedéves Network Computing ´04 rendezvényén (NC04Q2) az új, előfizetésre épülő termékértékesítés mellett számos újítást jelentett be – többek között a Java Enterprise System, a Java Desktop System frissítését, a Solaris operációs rendszer 10 verzióját, egy új hálózati személyazonosság-kezelő szoftverportfoliót, egy RFID megoldást, valamint tizenhat új referencia architektúrát és -megoldást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés