Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Siemens Computers-Sun Microsystems: együttműködési megállapodás

Dotkom

Fujitsu Siemens Computers-Sun Microsystems: együttműködési megállapodás

Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Kft. ügyvezető igazgatója a magyarországi leányvállalat nevében üdvözölte a megállapodást.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy kibővíti nagy múltra visszatekintő, stratégiai együttműködési megállapodását a Sun Microsystems Inc.-vel. Ennek értelmében a két vállalat ezentúl közösen fejleszti és szállítja ügyfelei számára az újgenerációs Solaris- és SPARC-alapú rendszereket.

A megállapodás a világ legerősebb IT-vállalatai közé tartozó cégek technológiai összefogását jelenti annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséget képviselő platformokat szállíthassák minden Solaris és SPARC rendszerű munkaállomásokat használó ügyfeleik számára.

A Fujitsu Siemens Computers és a Sun Microsystems 2006 közepéig egységesíti Solaris- és SPARC-alapú szerver kínálatát, létrehozva ezzel az iparág legteljesebb adatközpont rendszercsaládját, amelyet Advanced Product Line (APL)-nak neveztek el. Az APL-en futtatható lesz a világ vezető vállalati szintű operációs rendszere, a Solaris, a Java Enterprise System, valamint gyakorlatilag minden más fontosabb vállalati alkalmazás is. Az új termékcsalád a jövőben teljes egészében felváltja mindkét cég jelenlegi Sun Fire és Primepower kínálatát. A vásárlók a SPARC rendszer használatakor a teljesen problémamentes kettős kompatibilitás előnyeit élvezhetik majd.

A Fujitsu Siemens Computers a kiemelkedően fontos bejelentést kiegészítve hangsúlyozta, hogy a két cég Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (az EMEA térségben) dolgozik majd együtt, ötvözve a vállalatok erősségeit, technikai tudását a SPARC- és Solaris-alapú megoldások kifejlesztése, értékesítése és szállítása érdekében.

Az együttműködés középpontjában összehangolt ipari megoldásközpontok létrehozása áll. A két vállalat arra törekszik, hogy az üzletkritikus számítástechnikai környezetek létrehozásához elengedhetetlen teljes megoldás csomagot alakítson ki.

Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Kft. ügyvezető igazgatója a magyarországi leányvállalat nevében üdvözölte a megállapodást. Nyilatkozatában kiemelte, hogy a SPARC64- és a Solaris-alapú Primepower szerverekben alkalmazott legújabb virtuális, automatizáló és integráló technológiáknak köszönhetően a Fujitsu Siemens Computers olyan termékeket és megoldásokat kínál ügyfelei számára, amelyek növelik az üzlet hatékonyságát, termelékenységét és segítik az üzletmenet folytonosságát.

A Fujitsu Siemens Computers Primepower rendszerei kiválóan skálázható Unix szerverek. A kis- és közepes munkacsoport szerverektől, valamint számítógép rendszerektől kezdve, az üzletkritikus megoldások számára készített vállalati modellekig az UNIX szerverek Primepower sorozata ötvözi a nagyvállalati szerver megbízhatóságát a legmodernebb számítógépek teljesítményével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés