Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM gyermeknapi ajándéka: vidámparki vigasságok

Dotkom

A Pannon GSM gyermeknapi ajándéka: vidámparki vigasságok

A debreceni, a pécsi és a budapesti vidámparkban ingyen játékokkal és különleges programokkal támogatja a Pannon GSM a gyermeknapot.

Ingyen játékokkal és különleges programokkal várja vasárnap, gyermeknapon az ország mindhárom állandó vidámparkja – a debreceni, a pécsi és a budapesti – a kicsiket és az őket kísérő felnőtteket. A vidámparkok rendezvényeinek támogatója a Pannon GSM, amelynek közreműködésével a gyerekek több millió forint értékben játszhatnak ingyen a nap folyamán.

„A magyar családokban szerencsére minden nap gyermeknap, a Pannon GSM ugyanakkor olyan ajándékkal kedveskedik május utolsó vasárnapja ünnepeltjeinek, ami igazán emlékezetessé teheti számukra ezt az alkalmat.” – mondta Somlyai Dóra, a távközlési társaság kommunikációs igazgatója.

Mindhárom vidámpark vasárnap a nyitástól várja e különleges ajándékkal kis vendégeit.

* * *
Bár a Pannon GSM számára általában is fontos a társadalmi szerepvállalás, természetes, hogy akcióival a számára üzletileg fontos társadalmi csoportokat célozza meg. A rendezvény támogatása bizonyára része a második hazai mobilszolgáltató azon törekvésének, hogy a legfiatalabb mobilfelhasználók között piacvezető szerepre tegyen szert. A Bee márkával megcélzott kisiskolások várhatóan jól fogják érezni magukat az ország vidámparkjaiban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés