Connect with us

Hirdetés

technokrata

Disztribútori szerződést kötött a StoneSoft és a 2F 2000

Dotkom

Disztribútori szerződést kötött a StoneSoft és a 2F 2000

A 2F 2000 Kft. idei termékstratégiájában a vírusvédelem mellett az IT-biztonság egyéb területeire, ezen belül a nagyvállalati hálózati védelem, tűzfal és behatolás detektálás területére is egyre nagyobb hangsúlyt fektet.

A StoneSoft a 2F 2000 Kft.-vel kötött disztribútori megállapodása értelmében a 2F 2000 elsőként Magyarországon, értékesítője és támogatója a StoneSoft termékeinek.

„A StoneSofttal kötött szerződésünk igen fontos lépése portfoliónk bővítésének, hisz a vírusvédelmi megoldásokon kívül cégünk az IT-biztonság egyéb területeit is szeretné lefedni kínálatával. Ehhez a törekvéshez, úgy gondolom, hogy egy a hálózati védelem, valamint tűzfal és behatolás detektálás területén piacvezető cég ideális partner.” – nyilatkozta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.

Pistár Mária, a – 2002-től StoneSoft kiemelt viszonteladóként és oktató központként hazánkban működő – PiK-SYS ügyvezető igazgatója a következőképp indokolta, hogy miért tartották meghatározónak a partneri kapcsolatot a finn szoftverfejlesztő vállalattal: „A StoneSoft legismertebb terméke, a StoneGate tűzfal a független tesztlaborok eredményei szerint is kiemelkedően megbízható, biztonságos és nagy teljesítményű védelmi rendszer. A tűzfal többek között megszerezte az NSS, az SC Magazine, az ICSA és az RSA minősítéseit is, és megfelel a Common Criteria EAL4+ szabvány előírásainak.”

A StoneSoft tevékenységi körébe vállalati szintű hálózat-biztonsági eszközök és magas rendelkezésre állást biztosító tűzfalak fejlesztése tartozik. A cég fentebb is említett, legismertebb terméke a StoneGate Firewall, amely a tűzfal és VPN szolgáltatásokon kívül terhelés-elosztást (Load Balancing) és magas rendelkezésre állást (High Availability) is biztosít. A Stonesoft célja, hogy hálózatbiztonsági megoldásaival hozzájáruljon a biztonságos, hibatűrő és magas szintű hozzáférést biztosító hálózatok kiépítéséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés