Connect with us

Hirdetés

technokrata

LLP: ütemezett számlázási modullal bővített SunSystems-rendszer

Dotkom

LLP: ütemezett számlázási modullal bővített SunSystems-rendszer

Ütemezett Számlázás modullal bővült az LLP által képviselt SunSystems vállalatirányítási rendszer.

A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest egyik rendszere, a SunSystems vállalatirányítási megoldás, új szerződésmenedzsment és automatizált számlázási funkciókkal bővült. A megoldások hatékonyan segítik a felhasználókat számlázási munkájukban, és lehetőséget teremtenek a vállalatok szerződéseinek még teljesebb körű kezelésére. A SunSystems-et nagyon erős nemzetközi pénzügyi funkcionalitásai és széles körű elemzési lehetőségei miatt számos vállalat használja Magyarországon is, akik a mostani fejlesztéssel még eredményesebben kezelhetik vállalati folyamataikat.

Az LLP által képviselt, angol fejlesztésű SunSystems vezető pénzügyi és üzleti menedzsment rendszer funkcionalitásának kibővülése az új, ütemezett számlázásra is lehetőséget kínáló modullal jól demonstrálja a szoftverfejlesztő azon törekvését, hogy az folyamatosan követi és kielégíti a SunSystems felhasználók igényeit.

A SunSystems Ütemezett Számlázás modulja lehetőséget nyújt arra, hogy az ismétlődő számlázási procedúrák automatikusan mehessenek végbe. Az ütemezett számlázás folyamata hatékonnyá válik az elhatárolt bevételek kalkulációja, valamint a leegyszerűsített adminisztrációs folyamatok esetében is, amely jelentős időt és pénzt takarít meg a vállalatok számára. Például, egy olyan éves szerződés esetén, amit havonta kell számlázni, minden részlet gyorsan és egyszerűen beállítható és a rendszer rugalmasságából adódóan a változtatások is könnyen végrehajthatóak.

Az átfogó szerződésmenedzsment funkcionalitás egy központi adatbázist tart fenn az ügyfelekről és a hozzájuk kapcsolódó vevőadatokról, amely javítja a számlázás pontosságát. A modul ezen kívül a kulcsfontosságú szerződések lejárati dátumának automatikus kiemelésére és folyamatos frissítésére ad lehetőséget. A számlák periódusonként is létrehozhatóak, azzal a további lehetőséggel, hogy az eseti jellegű díjak rögzítethetővé válnak a következő számlában. A program képes továbbá elemző riportok készítésére, így a felhasználók automatikusan kezelhetik az elhatárolt bevételeket a megfelelő periódusokban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés