Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC kibővíti oktatási és minősítési programjait

Dotkom

Az EMC kibővíti oktatási és minősítési programjait

Az EMC Proven Professional programja segíti a fogyasztókat és a partnereket az információs életciklus-kezelési megoldások kialakításában.

Az EMC Corporation bejelentette: kibővítette EMC Proven Professional oktatási és minősítési programját annak érdekében, hogy jobban segítse vásárlóit és partnereit az EMC információ életciklus-kezelési megoldásaival kapcsolatos szakértelem megszerzésében.

Az EMC Proven Professional minősítési és oktatási program az információtároló eszközök és felügyelet világában a legátfogóbb a hasonló programok között. A vásárlók és partnerek számára specializált szakképzettséget, részletekbe menő tudást és kiforrott stratégiákat biztosít az információ életciklusát felügyelő infrastruktúra pozicionálásához, megtervezéséhez, megvalósításához és üzemeltetéséhez. A tanfolyamok anyaga, a vizsgák és a minősítés ugyanaz, amelyet az EMC használ saját műszaki személyzetének képzéséhez. A minősítés segít a vásárlók számára a termelékenység javításában és a szolgáltatási szintek betartásában, az EMC partnerek pedig tovább fejleszthetik képességeiket és új lehetőségeket ragadhatnak meg.

A továbbfejlesztett program még koncentráltabb vásárlói és partneroktatási programokat biztosít, több értékesítési és műszaki szereppel. Az EMC Proven Professional program tananyaga négy minősítési utat kínál az igényeknek megfelelően: tárolóeszköz-rendszergazda, műszaki tervező, ügyfélmérnök és megvalósítási mérnök. A viszonteladó partnerek számára két „pre-sales” (értékesítést megelőző feladatokra koncentráló) akkreditációs út is rendelkezésre áll. A több mint 45 oktató által vezetett 75 e-tanfolyam segítségével a vásárlók és partnerek specializálhatják magukat a minősítéshez és akkreditációhoz szükséges tárgyakban, mint például az üzletmenet-folytonosság, a tárolóeszköz-hálózatok (SAN), a hálózatra csatlakozó tárolóeszközök (NAS) és a tárolóeszközök felügyelete.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés