Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gartner: vezető szegmensben a Check Point tűzfala

Dotkom

Gartner: vezető szegmensben a Check Point tűzfala

A Check Point Software Technologies a Gartner kutató és tanácsadó cég tűzfalpiacot vizsgáló jelentése alapján a vállalat a vezető szegmensbe tartozik.

A Gartner „Magic Quadrant” című jelentése a tűzfal-gyártókat elemezte vízióik, illetve ezen víziók megvalósítási lehetőségei alapján. A Gartner szerint a vezető szegmensbe sorolt gyártók jól teljesítenek a piacon, egyértelmű piaci elképzelésekkel rendelkeznek, és folyamatosan fejlesztik szaktudásukat, annak érdekében, hogy megőrizzék piaci vezető szerepüket.

A felmérés kihangsúlyozza az alkalmazás-figyelő biztonsági rendszer réteggel ellátott határvédelmi tűzfalak fontosságát. Az egyéb kulcsfontosságú értékelési kritériumok közé tartozott, hogy a tűzfal felismerje, és intelligensen blokkolja a támadást; illetve, hogy a központilag megoldott biztonsági menedzsment is hasonló módon viselkedjen.

„A Check Point a felhasználók számára az iparág egyik legintelligensebb határvédelmi, hálózaton belüli és web biztonsági megoldásait biztosítja, melyek használatával nem kell aggódni a védelem miatt. A Fortune 100-as listán szereplő cégek közül 97 a Check Point piacvezető tűzfal és VPN-megoldásait használja[…]” – mondta Carol Stone, a Check Point Software Technologies marketing részlegének alelnöke.

A Check Point széleskörűen bevált és intelligens biztonsági megoldásai révén minden méretű szervezet képes hatékonyan reagálni a mai, kifinomult alkalmazás és hálózat szintű támadásokra egyaránt. A Check Point olyan intelligens határvédelmi, hálózaton belüli és web biztonsági megoldásokat kínál, amelyek alkalmazkodó vizsgálati technológiával rendelkeznek (INSPECT), illetve a mindenre kiterjedő biztonsági menedzsment architektúrával (SMART); így biztosítva védelmet a vállalatok számára.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés