Connect with us
Hirdetés

technokrata

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

Dell EMC PowerStore

Kütyük

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

A modern tárolóplatform intelligens automatizálást, adatközpontú kialakítást és adaptív architektúrát kínál.

A vállalati adattárolók területén piacvezető Dell Technologies bejelentette Dell EMC PowerStore megoldását. A legkiválóbb technológiákat használó újszerű infrastruktúra platform választ ad az adatok korszakában felmerülő kihívásokra.

„Ügyfeleink digitális átalakulásának fő akadálya a folyamatos egyensúlyozás az egyre növekvő mennyiségű terhelés támogatása – a hagyományos IT-alkalmazásoktól az adatelemzésig –, a költségkorlátok, illetve a meglévő informatikai infrastruktúra korlátai között. A Dell EMC PowerStore az automatizálást és a következő generációs technológiákat egy új szoftverarchitektúrával egyesíti, hogy olyan infrastruktúrát biztosíthasson, amelynek segítségével a szervezetek átléphetik ezt az akadályt”

– mondta Dan Inbar, a Dell Technologies tárolásért felelős elnöke és ügyvezetője.

Dell EMC PowerStore

Az adatkorszakhoz illő infrastruktúra

A hatkilences, 99,9999%-os rendelkezésre állású2 PowerStore használatával a szervezetek felgyorsíthatják a döntéshozatal és az adatokhoz való hozzáférés folyamatát, illetve az alkalmazások teljesítményét is javíthatják.

 • Bármilyen terheléshez: A PowerStore egyszerűsíti az informatikai infrastruktúrát azáltal, hogy a hagyományos és modern terhelések széles körét támogatja a blokkos, fájl-alapú és VMware vVol hozzáférési móddal, scale-up és scale-out módon bővíthető architektúrájával.
 • Optimalizált teljesítmény: A PowerStore akár hétszer gyorsabb, és háromszor rövidebb válaszidővel rendelkezik, mint a Dell EMC korábbi midrange tárolói, köszönhetően a teljes körű NVMe-kialakításnak, és a Storage Class Memory használatának a kétportos Intel® Optane™ SSD-k támogatásával.
 • Hatékonyság, kompromisszumok nélkül: Az ügyfelek költséget és kapacitást takaríthatnak meg a folyamatosan működő deduplikációval, tömörítéssel és a garantált 4:1-es arányú adatmennyiség-csökkentéssel.

„Ahogy a szervezetek modernizálják informatikai infrastruktúrájukat, olyan technológiákra kell áttérniük, amelyek egyszerűsítik az üzemeltetést, kiiktatják az összetett folyamatokat, és az exponenciális adatnövekedéssel párhuzamosan képesek fejlődni. A Dell EMC a PowerStore fejlesztésénél infrastruktúra-központú szemléletet alkalmazott, így egy olyan platformot hozott létre, amely képes megfelelni napjaink informatikai kihívásainak miközben kellően rugalmas és bővíthető ahhoz, hogy a jövőben felmerülő igényeket is kielégítse”

Eric Burgener, az IDC infrastruktúra-rendszerekért, platformokért és technológiákért felelős csoportjának kutatási alelnöke.

A gépi tanulás és az intelligens automatizálás lehetővé teszi az alkalmazások és szolgáltatások gyorsabb működésbe állítását, és akár 99 százalékkal csökkentheti a tároló kötetek megfelelően kiegyensúlyozott elosztására fordított időt.

 • Programozható infrastruktúra: Egyszerűsíti az alkalmazásfejlesztést, az üzembehelyezési időt pedig napokról másodpercekre csökkenti a VMware integrációjával, valamint az olyan piacvezető felügyeleti keretrendszerek támogatásával, mint a Kubernetes, az Ansible vagy a VMware vRealize Orchestrator.
 • Autonóm infrastruktúra: A beépített gépi tanulás automatizálja az olyan munkaigényes folyamatokat, mint a kötetek elhelyezése, a kötetek mozgatása, a terheléselosztás vagy a problémamegoldás.
 • Az infrastruktúra elemzések: A Dell EMC CloudIQ tárolófigyelő és -elemző szoftver egyesíti a gépi tanulás és az emberi intelligencia előnyeit, így a valós idejű teljesítmény-, a kapacitáselemzés és az előzmények követése egyetlen nézetben jeleníti meg a Dell EMC infrastruktúrát. A Dell Technologies a még jobb átláthatóság érdekében a jövőben a teljes infrastruktúra-portfóliójára vonatkozóan bevezeti a CloudIQ-t.

A PowerStore átalakítja az adatközponti műveleteket, így a szervezetek a folyamatosan változó üzleti igényeknek megfelelően fejlesztik az infrastruktúrájukat.

 • Konténer-alapú architektúra: A PowerStoreOS, a rendszer konténer-alapú szoftverarchitektúrája lehetővé teszi a szolgáltatások hordozhatóságát, a szabványosítást és az új képességek gyors piaci bevezetését.
 • Bemutatkozik az AppsON: Az egyetlen olyan egyedi fejlesztésű tároló, amely beépített VMware ESXi Hypervisort tartalmaz, és a nagyobb rugalmasság érdekében a rendszergazdák közvetlenül a tárolóra telepíthetik az alkalmazásokat. Az iparágban elsőként az AppsON nyújt ideális megoldást a központi vagy peremhálózati, és az infrastruktúra alkalmazásaiban található nagy adatmennyiségű terhelésekhez.
 • Egyszerű adatmigrálás: A PowerStore Manager varázsló új, natív eszközeivel az ügyfelek a teljes adatmozgatást kevesebb mint tíz kattintással automatizálhatják. Az ügyfelek számos lehetőség közül választhatnak az olyan meglévő tárhelyekből történő migráláskor mint a Unity, az SC, a PS sorozat, a VNX vagy az XtremIO.

Anytime Upgrades lehetőség

Dell EMC Future-Proof Program részeként az Anytime Upgrades, az iparág legrugalmasabb vezértlőfrissítési programja több választási lehetőséget jelent, illetve a kiszámíthatóság mellett a befektetések értékének megőrzését is biztosítja.

Más vezérlőfrissítési programoktól eltérően az ügyfelek 180 nap után is bővíthetik vagy megnövelhetik a PowerStore teljesítményét és kapacitását. Az Anytime Upgrades és a Dell EMC PowerStore adaptív architektúrájának kombinációjával hatékonyan kiküszöbölhetők a platformok közötti migrálás által okozott fennakadások.

Rugalmas felhőszolgáltatás a PowerStore-ral

Az ügyfelek a meglévő felhőstratégiájuknak és üzleti igényeiknek megfelelően helyezhetik üzembe a PowerStore-t:

 • A Dell Technologies Cloud Validated Designs for PowerStore alapján készített architektúrák a legnagyobb terhelések rugalmas telepítését is lehetővé teszik hibrid felhőkörnyezetekben.
 • A Dell EMC Cloud Storage Services a PowerStore tárolót közvetlenül összekapcsolhatja az összes főbb nyilvános felhő szolgáltatással, beleértve az Amazon Web Services (AWS), az Azure és a Google Cloud szolgáltatását is. A Cloud Storage Services részeként elérhető az adatok vészhelyreállítási szolgáltatása (Data Recovery as a Service – DRaaS) is, amely a Vmware Cloud on AWS-t használja.
 • A PowerStore további tárolási lehetőségként is üzembe helyezhető a Dell EMC PowerOne infrastruktúrában, ami felgyorsíthatja a szervezetek áttérését a felhőalapú üzemeltetésre.

Elérhetőség

 • A Dell EMC PowerStore már világszerte elérhető.
 • A Dell EMC PowerStore a PowerOne infrastruktúrájának választható lehetőségeként idén nyáron lesz elérhetővé.

További források

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés