Connect with us

technokrata

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

Dell EMC PowerStore

Kütyük

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

A modern tárolóplatform intelligens automatizálást, adatközpontú kialakítást és adaptív architektúrát kínál.

A vállalati adattárolók területén piacvezető Dell Technologies bejelentette Dell EMC PowerStore megoldását. A legkiválóbb technológiákat használó újszerű infrastruktúra platform választ ad az adatok korszakában felmerülő kihívásokra.

„Ügyfeleink digitális átalakulásának fő akadálya a folyamatos egyensúlyozás az egyre növekvő mennyiségű terhelés támogatása – a hagyományos IT-alkalmazásoktól az adatelemzésig –, a költségkorlátok, illetve a meglévő informatikai infrastruktúra korlátai között. A Dell EMC PowerStore az automatizálást és a következő generációs technológiákat egy új szoftverarchitektúrával egyesíti, hogy olyan infrastruktúrát biztosíthasson, amelynek segítségével a szervezetek átléphetik ezt az akadályt”

– mondta Dan Inbar, a Dell Technologies tárolásért felelős elnöke és ügyvezetője.

Dell EMC PowerStore

Az adatkorszakhoz illő infrastruktúra

A hatkilences, 99,9999%-os rendelkezésre állású2 PowerStore használatával a szervezetek felgyorsíthatják a döntéshozatal és az adatokhoz való hozzáférés folyamatát, illetve az alkalmazások teljesítményét is javíthatják.

 • Bármilyen terheléshez: A PowerStore egyszerűsíti az informatikai infrastruktúrát azáltal, hogy a hagyományos és modern terhelések széles körét támogatja a blokkos, fájl-alapú és VMware vVol hozzáférési móddal, scale-up és scale-out módon bővíthető architektúrájával.
 • Optimalizált teljesítmény: A PowerStore akár hétszer gyorsabb, és háromszor rövidebb válaszidővel rendelkezik, mint a Dell EMC korábbi midrange tárolói, köszönhetően a teljes körű NVMe-kialakításnak, és a Storage Class Memory használatának a kétportos Intel® Optane™ SSD-k támogatásával.
 • Hatékonyság, kompromisszumok nélkül: Az ügyfelek költséget és kapacitást takaríthatnak meg a folyamatosan működő deduplikációval, tömörítéssel és a garantált 4:1-es arányú adatmennyiség-csökkentéssel.

„Ahogy a szervezetek modernizálják informatikai infrastruktúrájukat, olyan technológiákra kell áttérniük, amelyek egyszerűsítik az üzemeltetést, kiiktatják az összetett folyamatokat, és az exponenciális adatnövekedéssel párhuzamosan képesek fejlődni. A Dell EMC a PowerStore fejlesztésénél infrastruktúra-központú szemléletet alkalmazott, így egy olyan platformot hozott létre, amely képes megfelelni napjaink informatikai kihívásainak miközben kellően rugalmas és bővíthető ahhoz, hogy a jövőben felmerülő igényeket is kielégítse”

Eric Burgener, az IDC infrastruktúra-rendszerekért, platformokért és technológiákért felelős csoportjának kutatási alelnöke.

A gépi tanulás és az intelligens automatizálás lehetővé teszi az alkalmazások és szolgáltatások gyorsabb működésbe állítását, és akár 99 százalékkal csökkentheti a tároló kötetek megfelelően kiegyensúlyozott elosztására fordított időt.

 • Programozható infrastruktúra: Egyszerűsíti az alkalmazásfejlesztést, az üzembehelyezési időt pedig napokról másodpercekre csökkenti a VMware integrációjával, valamint az olyan piacvezető felügyeleti keretrendszerek támogatásával, mint a Kubernetes, az Ansible vagy a VMware vRealize Orchestrator.
 • Autonóm infrastruktúra: A beépített gépi tanulás automatizálja az olyan munkaigényes folyamatokat, mint a kötetek elhelyezése, a kötetek mozgatása, a terheléselosztás vagy a problémamegoldás.
 • Az infrastruktúra elemzések: A Dell EMC CloudIQ tárolófigyelő és -elemző szoftver egyesíti a gépi tanulás és az emberi intelligencia előnyeit, így a valós idejű teljesítmény-, a kapacitáselemzés és az előzmények követése egyetlen nézetben jeleníti meg a Dell EMC infrastruktúrát. A Dell Technologies a még jobb átláthatóság érdekében a jövőben a teljes infrastruktúra-portfóliójára vonatkozóan bevezeti a CloudIQ-t.

A PowerStore átalakítja az adatközponti műveleteket, így a szervezetek a folyamatosan változó üzleti igényeknek megfelelően fejlesztik az infrastruktúrájukat.

 • Konténer-alapú architektúra: A PowerStoreOS, a rendszer konténer-alapú szoftverarchitektúrája lehetővé teszi a szolgáltatások hordozhatóságát, a szabványosítást és az új képességek gyors piaci bevezetését.
 • Bemutatkozik az AppsON: Az egyetlen olyan egyedi fejlesztésű tároló, amely beépített VMware ESXi Hypervisort tartalmaz, és a nagyobb rugalmasság érdekében a rendszergazdák közvetlenül a tárolóra telepíthetik az alkalmazásokat. Az iparágban elsőként az AppsON nyújt ideális megoldást a központi vagy peremhálózati, és az infrastruktúra alkalmazásaiban található nagy adatmennyiségű terhelésekhez.
 • Egyszerű adatmigrálás: A PowerStore Manager varázsló új, natív eszközeivel az ügyfelek a teljes adatmozgatást kevesebb mint tíz kattintással automatizálhatják. Az ügyfelek számos lehetőség közül választhatnak az olyan meglévő tárhelyekből történő migráláskor mint a Unity, az SC, a PS sorozat, a VNX vagy az XtremIO.

Anytime Upgrades lehetőség

Dell EMC Future-Proof Program részeként az Anytime Upgrades, az iparág legrugalmasabb vezértlőfrissítési programja több választási lehetőséget jelent, illetve a kiszámíthatóság mellett a befektetések értékének megőrzését is biztosítja.

Más vezérlőfrissítési programoktól eltérően az ügyfelek 180 nap után is bővíthetik vagy megnövelhetik a PowerStore teljesítményét és kapacitását. Az Anytime Upgrades és a Dell EMC PowerStore adaptív architektúrájának kombinációjával hatékonyan kiküszöbölhetők a platformok közötti migrálás által okozott fennakadások.

Rugalmas felhőszolgáltatás a PowerStore-ral

Az ügyfelek a meglévő felhőstratégiájuknak és üzleti igényeiknek megfelelően helyezhetik üzembe a PowerStore-t:

 • A Dell Technologies Cloud Validated Designs for PowerStore alapján készített architektúrák a legnagyobb terhelések rugalmas telepítését is lehetővé teszik hibrid felhőkörnyezetekben.
 • A Dell EMC Cloud Storage Services a PowerStore tárolót közvetlenül összekapcsolhatja az összes főbb nyilvános felhő szolgáltatással, beleértve az Amazon Web Services (AWS), az Azure és a Google Cloud szolgáltatását is. A Cloud Storage Services részeként elérhető az adatok vészhelyreállítási szolgáltatása (Data Recovery as a Service – DRaaS) is, amely a Vmware Cloud on AWS-t használja.
 • A PowerStore további tárolási lehetőségként is üzembe helyezhető a Dell EMC PowerOne infrastruktúrában, ami felgyorsíthatja a szervezetek áttérését a felhőalapú üzemeltetésre.

Elérhetőség

 • A Dell EMC PowerStore már világszerte elérhető.
 • A Dell EMC PowerStore a PowerOne infrastruktúrájának választható lehetőségeként idén nyáron lesz elérhetővé.

További források

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin