Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Adobe a drupa 2004-en mutatja be a JDF erősségét

Dotkom

Az Adobe a drupa 2004-en mutatja be a JDF erősségét

A vállalat a JDF – Adobe Creative Suite integrációval és a CIP4 szabvány támogatásával jelenik meg.

Az Adobe Systems részt fog venni a düsseldorfi drupa 2004-n, a legnagyobb nemzetközi nyomtatási anyag, nyomdai és feldolgozó ipari vásáron. A bemutatón a vállalat a feladatdefiníciós formátum (Job Definition Format, JDF) szabvány alkalmazását gyakorlati példákon bemutatva fogja reklámozni, hogy miként javíthatja az XML alapú feladatjegy file-formátum a dokumentumkészítők és a nyomdai feldolgozó munkacsoportok kommunikációját, illetve hogyan automatizálhatja a JDF a bonyolult nyomdai munkafolyamatokat.

Az Adobe bemutatja, hogy az Adobe Creative Suite segítségével hogyan lehet a munkaállomásokon CIP4-kompatibilis JDF file-okat előállítani, a partner standokon pedig demonstrálja az Adobe Creative Suite lehetőségeit, amelyekkel olyan JDF és PDF file-okat lehet készíteni, amelyek beépülnek az iparág-vezetők, így például az Agfa, a Creao, a Dainippon-Screen, az EFI, az Esko-Graphics, a Fujifilm Electronic Imaging, a Heidelberg és a Xerox feldolgozó és nyomtatási rendszereibe.

Az Adobe PostScript 3 2003. augusztusában megjelent 3.016 verziója tág lehetőségeket ad az OEM-ek számára, amivel JDF-re felkészített eszközöket fejleszthetnek. A drupa 2004 vásáron először fogja az Adobe bemutatni az Adobe Creative Suite-ba integrált JDF készítő technológiát. Az Adobe Creative Suite a vállalat következő piacvezető kreatív professzionális programjainak új teljes verziós frissítése egyben: Adobe InDesign CS, Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe Illustrator CS és Adobe GoLive CS. magában foglalja az Acrobat 6.0 Professionalt is, és bemutatja az innovatív Version Cue file-változat kezelőt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés