Connect with us

Hirdetés

technokrata

A General Motors 2003-ban az EMC-nek ítélte az ´Év Szállítója´ díját

Dotkom

A General Motors 2003-ban az EMC-nek ítélte az ´Év Szállítója´ díját

Az EMC öt egymást követő évben nyerte el ezt az elismerést.

Az EMC Corporation, az információtároló rendszerek, szoftverek, hálózatok és szolgáltatások vezető szállítója üzleti teljesítménye elismeréseként elnyerte a General Motors által odaítélt “Év Szállítója” díjat. A díjat ünnepélyes keretek között április 3-án Prágában adták át.

A General Motors az „Év Szállítója” díjat 1992-ben alapította. A nyerteseket egy, a beszerzési, mérnöki, gyártási és logisztikai területen dolgozó szakértőkből álló csapat választja ki, a döntés alapja a szállítók szolgáltatásának minősége, az alkalmazott technológia színvonala és az ár. Az idén a General Motors összesen 77 szállítót tüntetett ki 2003-ban nyújtott kiváló teljesítményéért.

A General Motors világszerte az EMC szoftvereit, szolgáltatásait, megoldásait és rendszereit használja. Az EMC hardverek (EMC Symmetrix, EMC CLARiiON, EMC Centera és EMC Celerra) és az EMC szoftverek (többek között az EMC ControlCenter, EMC TimeFinder, EMC SRDF – Symmetrix Remote Data Facility -, EMC SnapView és EMC MirrorView) segítségével csökkennek a GM üzleti költségei, nő a fontos üzleti információk rendelkezésre állása és az alkalmazások helyreállításának sebessége rendszerhiba esetén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés