Connect with us

Hirdetés

technokrata

A McAfee Security új megoldásai kis és középvállalkozásoknak

Dotkom

A McAfee Security új megoldásai kis és középvállalkozásoknak

A Network Associates két új integrált vírusvédelmi és behatolás-megelőző megoldását, a McAfee Active VirusScan és a McAfee Active Virus Defense kis- és középvállalkozásoknak szánt kiadását kifejezetten az ilyen méretű vállalatok igényeire tervezeték.

A legtöbb kis- és középvállalkozás számára a biztonság hatalmas kihívást jelent. Az Internethez csatlakozó rendszerek miatt a vállalkozások ugyanolyan veszélyekkel szembesülnek, mint a nagyvállalatok, de nem szükségszerűen birtokolják azokat a speciális ismereteket, amelyek rendszerük felügyeletéhez és karbantartásához szükségesek. Mivel a kisvállalkozások többnyire képviseletein keresztül szerzik be a McAfee Security termékeit, a vállalat, kisvállalkozási csomagjai megjelenésével egyidejűleg, felkészítette képviseleteit és viszonteladóit az ilyen méretű vállalkozások speciális igényeinek felmérésére és kielégítésére.

˝A Network Associates jól ismeri a szektor igényeit, és olyan megoldásokat fejlesztett ki, amelyekkel a számítógépes környezetek könnyebben és olcsóbban megvédhetőek. A legjobb elérhető megoldások integrációja egy egyszerűen kezelhető eszközcsomagban, amelyet akár egyetlen rendszergazda is telepíthet, nagyban megkönnyíti a vállalkozások vírusvédelmének karbantartását.˝ – mondta Tóth Árpád, a McAfee Security magyarországi képviseletvezetője – ˝Mivel a hazai vállalkozások 85%-a nyugat-európai vagy amerikai mércével mérve a kis vagy közepes kategóriába sorolható, ezért itthon különösen nagy jelentősége lesz a komoly IT erőforrásokkal nem rendelkező cégeknél az egyszerűbb kezelhetőséget, biztonsági házirendek kikényszerítését lehetővé tévő új eszköz, a ProtectionPilot megjelenésének.˝

A McAfee Active VirusScan középvállalkozásoknak szánt kiadása központilag menedzselt vírusvédelmet nyújt a kiszolgáló és asztali gépeknek egyaránt, míg az ehhez kapcsolható McAfee Active Virus Defense, amely az elektronikus levelezés vírus és tartalomvédelméért felelős. Mindkét programcsomag központja a McAfee ProtectionPilot menedzsmentkonzol, amely megmutatja a könnyű és automatikus utat a teljes védelemhez. A rendszergazda minden esetleges vírusaktivitást és a frissítések állapotát is megfigyelheti az interaktív biztonsági kezelőpulton. A védelem automatikus ellenőrzése és frissítése, valamint a finomhangolások is egy gombnyomással elvégezhetőek a könnyen kezelhető ˝Csináld most!˝ (Do it Now) menüpont alatt.

A McAfee Security két új integrált vírusvédelmi és behatolás-megelőző megoldása, a McAfee Active VirusScan és a McAfee Active Virus Defense kis- és középvállalkozásoknak szánt kiadása is 2004. április 19-étől kapható Európában és Amerikában. A McAfee VirusScan vállalati kiadása és a McAfee NetShield for NetWare ügyfelei PrimeSupport azonosítójukkal letölthetik a McAfee ProtectionPilot menedzsmentkonzolt a Network Associates szoftverletöltési oldaláról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés