Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMC – távoli adatok kezelése

Dotkom

EMC – távoli adatok kezelése

Az EMC, a Legato és a Microsoft adat-konszolidációs és adatvédelmi szemináriumsorzatot szervez; az új megoldás költséghatékony adathelyreállítást és -védelmet tesz lehetővé.

Az EMC, a társaság Legato Software divíziója és a Microsoft bejelentette szeminárium-sorozatát, amelynek célja, hogy megtanítsa az ügyfeleket arra, hogyan konszolidálják és védjék kirendeltségeiken és távoli irodáikban tárolt adataikat és információikat. A társaságok bemutatták adat-konszolidáló és üzleti folytonosság megoldásaikat, amelyek segítségével a vállalkozások költséghatékonyan védhetik azt a gyorsan növekvő adatmennyiséget, amely megoszlik a vállalat egymástól távoli telephelyei és kirendeltségei között. A megoldás az EMC NetWin 200 NAS rendszerét használja, amelyen a Microsoft Windows Storage Server 2003 szoftvere fut, amely a Windows Server System és a Legato RepliStor szoftver része.

Egy nagy szervezet információ-állományának akár 60%-a található a fő adatközponttól távol, a szervezet kirendeltségein vagy távoli telephelyein, gyakran különálló tárolórendszereken és operációs környezetben. Ezen adatok hatékony kezelése és helyreállítása egy esetleges leállás vagy kimaradás esetén komoly kihívás elé állítja a vállalatok IT menedzsereit. A 10 városban szervezett szemináriumokon az ügyfelek megtudhatják, hogyan csökkenthetik költségeiket és rendszereik bonyolultságát a különálló rendszerek konszolidálásával, a Windows Storage Server 2003 platformjára épülő EMC NetWin 200-as segítségével.

Konszolidálás után az információk eredményesen és költséghatékonyan állíthatók helyre, a kirendeltségeken található adatok a Legato szoftverek segítségével minimális ráfordítással egyszerűen elérhetők lesznek a központi telephelyről is. A végeredmény: jobb információ-kezelés, az üzleti folyamatokat hátrányosan befolyásoló leállások és kimaradások kockázatának nagymértékű csökkenése.

“Az adatok kezelésének központosítása a kockázatok kezelésének alapja.” – mondta William Hurley, az Enterprise Storage Group vezető elemzője – “Az IT menedzserek rengeteg kockázattal találkoznak tevékenységük során, a hosszú helyreállítási időktől kezdve az adatok sérülékenységén keresztül az előírásoknak való megfelelésig. A hálózatra kapcsolt tárolóeszközökön keresztül történő konszolidáció és a folyamatos helyreállítás segítségével a fenti és egyéb kockázatok is a minimálisra csökkenthetők, a teljes IT infrastruktúra egyszerűsítése mellett. Az EMC, a Legato és a Microsoft egy olyan integrált megoldást kínál, amely megoldja ügyfelei problémáit, költség-hatékony platformot kínál a jövőbeli növekedéshez, valamint támogatja a kirendeltségeken használt új alkalmazásokat.”

Az EMC NetWin 200 NAS rendszere egyesíti a Microsoft Windows Storage Server 2003 erejét az EMC Clariion CX hálózati tárolórendszereinek kiemelkedő funkcionalitásával. Az EMC NetWin 200 hardver- és szoftverelemei szigorú teszteken mentek keresztül, és szerepelnek a Microsoft Hardverkatalógusában is. A Legato RepliStor szoftvere szabadalmazott, aszinkron, valós idejű adat-helyreállítást tesz lehetővé, a Microsoft Windows adatok LAN és WAN hálózatokon keresztül történő másolása által. A RepliStor végtelen számú másolatot képes készíteni bármekkora távolságoknál Windows szerverek és Windows tárolórendszerek között. Az adatok konszolidálása után a Legato NewWorker információvédelmi szoftvere magas teljesítményű helyreállítási és mentési szolgáltatásokat kínál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés