Connect with us

Hirdetés

technokrata

CTnetwork – új online hirdetési lehetőség kis- és középvállalkozások számára

Dotkom

CTnetwork – új online hirdetési lehetőség kis- és középvállalkozások számára

2004 februárjától CTnetwork néven immár Magyarországon is elérhető az az új internetes hirdetési hálózat, amely az árérzékenyebb kis- és középvállalkozások számára nyújt kockázatmentes hirdetési lehetőséget.

A külföldön hatalmas sikerrel bevezetett rendszernek köszönhetően az egyik legköltséghatékonyabb online hirdetési formával, szöveges hirdetésekkel jelenhetnek meg a hirdetők a weben.

A tavalyi év közepén a Google.com által elindított pay-per-click, azaz klikkelés alapú rendszerhez fűzött várakozásokat jellemezte, hogy a külföldi bevezetést a dotcom lázhoz hasonló izgatott hangulat kísérte a témával foglalkozó fórumokban. Ez a szöveges hirdetésen alapuló rendszer az internetes piacon a tartalomszolgáltatói és a hirdetői oldal találkozását támogatja és automatizálja.

A külföldi várakozások beigazolódtak; erre a mintára jött létre a magyar hirdetési hálózat, a CTnetwork. A naponta több százezer internetezőt elérő rendszer a legnépszerűbb magyar weboldalakon jeleníti meg a feladott hirdetéseket. Két legfontosabb előnye, hogy költséghatékony – a hirdető csak az érdeklődők, vagyis a hirdetésre való kattintások után fizet. Emellett egyszerű eszköz, hiszen alig 2 perc alatt feladható egy hirdetés.

A kedvező ár azzal magyarázható, hogy a más kampányok esetén felmerülő magas kreatív-tervezési, esetleg nyomdai, lebonyolítási és kampánykövetési költségek megtakaríthatóak.

A CTnetwork egyszerűsége és átláthatósága megkönnyíti a hirdetők online kampányainak elindítását, valamint a kampányok eredményességének nyomonkövetését is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés