Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link Europe a CeBIT-en

Dotkom

A D-Link Europe a CeBIT-en

D-Link európai érzékkel.

Idén a tajvani központú D-Link teljes mértékben az európai igényeknek és stílusnak megfelelően kialakított standdal jelenik meg a CeBIT-en. Márciusban, a hannoveri kiállításon a D-Link bemutatja az európai képviseleti irodákkal kiegészült új vállalati profilját és széles termékpalettáját.

A 14-es csarnok E08-as standján mintegy 450 m²-en számos alkalmazás példáján keresztül mutatja be a D-Link a “Seeing is believing” (“Higgy a szemednek”) mottó jegyében termékeinek szerteágazó munkahelyi és otthoni alkalmazási lehetőségeit.

Többek között bemutatásra kerülnek az éttermek, kávézók vagy éppen könyvtárak számára hasznos gyors, egyszerű és azonnali Internet-elérést biztosító hotspot termékek. A standon a látogatók csatlakozhatnak az Internetre, és élőben próbálhatják ki a technológiát.

A D-Link a klasszikus hálózati eszközök legújabb generációját is felvonultatja. A menedzselhető “Gigabit Layer3 Switchek” új generációjával a hálózati lehetőségek már az alap switchek területén is elérhetők. A CeBIT standon működés közben megtekinthetők és megvizsgálhatók mind a hálózati, mind a menedzsment funkciók.

A vezeték nélküli LAN, az Internet-kommunikáció és a hálózatépítés hagyományos termékei mellett a D-Link bemutatja legújabb fejlesztésű technológiáit. A D-Link kiemelt feladatának tartja a hálózati kapcsolatok, az Internet-elérés, valamint a kép- és hangátvitel együttes működésének és jövőjének bemutatását. A multimédiás piac berendezései, köztük a vezeték nélküli média lejátszók, a különböző Internet-kamerák és az i2eye mind megtekinthetők lesznek a kiállításon.

“Már alig várjuk, hogy minden korábbinál jobb kiszolgálásban részesíthessük látogatóinkat és vásárlóinkat. Standunk európai design koncepciója ideális helyszínt kínál ehhez.” – mondta Klaus-Dieter Hesse, a D-Link Deutschland GmbH ügyvezető igazgatója és a D-Link Közép és Kelet-Európai alelnöke.

Ez az európai koncepció nem korlátozódik a termékekre és a bemutatókra. A tavaszi európai kampány során a D-Link vonzó ár-akciókkal kínálja menedzselhető switch termékeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés