Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dolby-Intel együttműködés új világot nyit a PC-k szórakoztatási lehetőségeiben

Dotkom

A Dolby-Intel együttműködés új világot nyit a PC-k szórakoztatási lehetőségeiben

A Dolby és az Intel bemutatta az Intel High Definition Audio technológiájával készült Dolby PC Entertainment Experience számítógépes változatát. A kezdeményezés kiterjed az integrált Audio Codec Licencprogramra (Integrated Audio Codec Licensing Program) és az új számítógépre készült új Dolby logokra (New Dolby Logos).

A Dolby Laboratories és az Intel Corporation bejelentette, hogy egyesült erőkkel továbbfejlesztették a számítógépes hang-, és szórakoztatóélményt nyújtó megoldásokat az Intel High Defintition (HD) Audio technikájával.

A Dolby PC Entertainment Experience Initiative keretében a Dolby bemutatja az új, integrált Audio Codec licencprogramját, és a világszínvonalú Dolby Surround Sound technológiát tartalmazó PC Logo Programot. A Dolby integrált Audio Codec licencprogramját úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a személyi számítógépek audiokodekjeit gyártó vállalatokat olyan megoldások kifejlesztésére, melyek támogatják az Intel HD Audio technológiáját, az Intel új generációs audio architektúráját, hivatalos nevén „Azalia”-t.

Az Intel HD Audio fejlettebb használati modelleket tesz lehetővé a ma PC-audio architektúrái számára. A kezdeményezés és az új licencprogram által a Dolby egy teljesen új világ nyit a személyi számítógépek szórakoztatási lehetőségeiben. A Dolby PC Entertainment Experience Initiative egyik kulcsfontosságú részét az eheti Intel Developer Forumon (IDF) mutatják be. Ez a Dolby PC Logo Program, mely egyszerűbbé teszi, hogy a felhasználók a szórakoztatási igényeiket legmegfelelőbben kielégítő, Dolby audio technológiával felszerelt személyi számítógéphez juthassanak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés