Connect with us

Hirdetés

technokrata

D-Link: tűzfal kis és középvállalatoknak

Dotkom

D-Link: tűzfal kis és középvállalatoknak

A D-Link vadonatúj tűzfal-kínálattal jelentkezik, amelynek elsőként forgalomba kerülő tagja a DFL-700. Ezzel a termékkel a D-Link elsősorban a kis és középvállalatokat célozza meg.

Ötéves távlatban a várakozások szerint ugrásszerűen megnő majd a biztonsági termékek kereslete, beleértve a tűzfalakat is. A D-Link szándéka, hogy jelentős részesedést szerezzen ezen a piacon. A vállalat ezért vadonatúj, korszerű tűzfalakkal jelentkezik, kezdetben két termékkel, a DFL-700-zal és a DFL-1100-zal. Elsőként a DFL-700 kerül forgalomba, 2004. januárjában. A terméket a cég elsősorban kis és középvállalatoknak kínálja, amelyeknek költséghatékony, biztonsági igényeiket kielégítő, könnyen telepíthető és kezelhető megoldásra van szüksége.

˝Célunk, hogy a biztonsági termékek teljes skáláját kínáljuk a viszonteladói és a végfelhasználói piac számára. Jelenleg a D-Link kínálatában VPN routerek, IP-kamerák és szolgáltatási gateway-ek szerepelnek. Az új, hatékony tűzfal-sorozat bevezetésével megtesszük a következő fontos lépést. Ezek segítségével partnereink és végfelhasználóink egy széles biztonsági termék kínálathoz férhetnek hozzá, amely segítségével különböző megoldásokat hozhatnak létre.˝ – mondta Klaus Dieter Hesse, a D-Link Germany ügyvezető igazgatója és a D-Link közép- és kelet-európai alelnöke.

A DFL-700 hatékony, nagy teljesítményű tűzfal, amely támogatja például a tartalomszűrést, forgalombefolyásolást (traffic shaping), vagy olyan fejlett kódolásokat, mint a DES, 3DES és AES. Az egység 200 IPSec VPN-csatornát támogat.

A DFL-700 röviden

– 10/100Mbps WAN csatlakozás például kábeles vagy ADSL modemhez
– 10/100Mbps LAN és DMZ port
– 200 IPSec VPN-csatorna
– SPI (Stateful Packet Inspection, csomagszűrés)
– forgalombefolyásolás (traffic shaping)
– 3DES (Triple Data Encryption, hármas adat kódolás)
– AES (Advanced Encryption Standard, fejlett kódolási szabvány)
– hozzáférési lista (Access Control List, ACL)
– NAT/PAT/routing
– könnyű konfigurálás, webalapú kezelés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés