Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kasztrálás és anthraxszal fertőzés – egy megspammelt ember kétségbeesett fenyegetőzése

Dotkom

Kasztrálás és anthraxszal fertőzés – egy megspammelt ember kétségbeesett fenyegetőzése

Igen durva módját választotta egy amerikai férfi a számára kéretlen e-mailek hadát zúdító céggel szemben, ennek pedig hamarosan súlyos következményei is lehetnek.

A napfényes Sunnyvale-ben, Kaliforniában dolgozó Charles Booher akár öt év börtönbüntetést is kaphat azért, mert a kéretlen e-maileken felmérgelődve olyat tett, amit nem kellett volna. A 44 éves programozót azért tartóztatták le, mert életveszélyesen megfenyegette egy kanadai cég alkalmazottait, mivel azok spammel bombázták postafiókját.

Boohernek ugyanis elege lett abból, hogy naponta felhívják a figyelmét: megnövelheti péniszének méretét. Mivel a férfi meg volt elégedve fizikai paramétereivel, hamar idegesíteni kezdte a levélözön, ami végül komoly kirohanásokhoz vezetett. A kaliforniai ugyanakkor nem elégedett meg pár válasz e-maillel és dühös telefonhívással – azzal fenyegetőzött, hogy anthraxszal fogja megfertőzni a cég irodáját, illetve az egyik alkalmazott lelövését, egy másik kasztrálását is ˝beígérte˝ (az egyéb kínzási módszerekről, mellyel előállt, már említést sem téve). Booher az e-mailes kommunikációra a satan@hell.org postafiókot használta.

Douglas Mackay, a DM Contact Management (a spamet küldő cég) elnöke elmondta, hogy a fenyegetések hosszasan záporoztak a vállalatra, s nagyon valószerűnek tűnt, hogy a programozó valóra is váltja ígéreteit. Ezt a hatóságok is így vélhették, mert Boohert letartóztatták – így a kaliforniai férfi jelenleg arra vár, hogy ügyében a bíróság döntést hozzon. Ez pedig azt is jelentheti, hogy akár 250 ezer dollár kifizetésére és 5 év szabadságvesztésre ítélhetik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés