Connect with us

technokrata

A víziótól a megvalósulásig – IBM szoftver-hardver fórum

Dotkom

A víziótól a megvalósulásig – IBM szoftver-hardver fórum

Ingyenes szoftver-hardver fórumot rendez az IBM 2003. november 4-én a Hilton Budapest Westend épületében.

Új korszakba léptünk: a versenyben maradás legalapvetőbb feltétele az alkalmazkodás. Ez pedig a számítástechnikai háttértől is megköveteli a maximális rugalmasságot, erőforrás átcsoportosítást, költséghatékonyságot és biztonságot. Mindezeknek egyszerre megfelelni néha utópisztikus elképzelésnek tűnik.

Az IBM A víziótól a megvalósulásig – IBM szoftver-hardver fórumán az érdeklődők megismerhetik, hogyan javíthatják saját vállalkozó szervezetük működését az IBM szoftver és hardver eszközeivel, szolgáltatásival.

A rendezvényen Christian Keller, IBM CEMA régiójának képviselője beszámol arról, hogy milyen üzleti kihívásokkal szembesülünk az on demand világban. Damján Tamás, az IBM Magyarországi Kft. számítógéprendszerek üzletágvezetője a rugalmas és költséghatékony infrastruktúráról tart előadást. Rehus Péter, szoftver üzletágvezető a köztes szoftverek szerepről beszél a gyorsan változó piaci környezetben, majd az IBM termékportfoliójának újdonságai mellett bemutatkozik az IBM Rational Software is. Ezt követően Foltányi Tamás, szolgáltatási üzletágvezető az IBM Global Services biztonságos üzemeltetési szolgáltatásairól tart tájékoztatót.

A rendezvényen való részvétel díjmentes.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin