Connect with us

technokrata

Nokia: 100 millió eurós 3G-szerződés

Dotkom

Nokia: 100 millió eurós 3G-szerződés

A Nokia nyerte a szingapúri StarHub WCDMA 3G hálózatának kiépítésére vonatkozó, 100 millió euró értékű szerződését.

A StarHub 100 millió euró becsült értékű szerződést kötött a Nokiával a vállalat WCDMA 3G hálózati berendezéseinek szállításáról. Az öt évre szóló keretmegállapodás azt követően született meg, hogy a StarHub alaposan áttekintette a különböző szállítók 3G kínálatát, és a Nokiát választotta technológiai partneréül a vállalat 3G hálózatának kiépítéséhez.

A megállapodás értelmében a Nokia teljes 3G hálózatot szállít, amely rádió-hozzáférésű, illetve gerinchálózati berendezéseket, valamint a szállítással kapcsolatos szolgáltatásokat, így hálózattervezést is magába foglal.

A hálózat 2004 végére tervezett indítása érdekében a szállítások azonnal megkezdődnek.

A Szingapúr-központú StarHub infokommunikációs vállalat az informatikai, kommunikációs és szórakoztatási szolgáltatások teljes skáláját nyújtja a vezetékes, mobil és Internet-hálózaton. Saját országos szélessávú hálózattal rendelkezik, amely többcsatornás kábeltelevíziós szolgáltatást, adatszolgáltatásokat, hangszolgáltatást és Internet-szolgáltatást biztosít. A StarHub önálló, a GPRS szolgáltatáshoz továbbfejlesztett GSM hálózatot is működtet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin