Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az iHateSpam Server Edition az év legjobb spamszűrője

Dotkom

Az iHateSpam Server Edition az év legjobb spamszűrője

A Sunbelt Software iHateSpam Server Edition elnevezésű spamszűrője két elsőséget is megszerzett a Windows & .NET Magazine ˝Olvasói Választásán˝.

Az Windows & .NET Magazine olvasói az iHateSpam Server Edition-t választották az év legjobb új termékévé és a legjobb spamszűrő eszközévé.

˝A Windows & .NET meggyőződése, hogy olvasói számára hiteles, részletes és megbízható termékajánlásokkal kell szolgálnia. Ennek jegyében került sor, immár második alkalommal, a szaklap éves ˝Olvasói Választásra˝ (Reader´s Choice Awards), amelynek keretében 16 technológiai kategóriában, több mint 950 termék és szolgáltatás közül szavaztak a legjobbakra az olvasók.˝ – mondta Dave Bernard, a Windows & .NET főszerkesztője.

A szaklap olvasói elsősorban olyan informatikai szakemberek, akik napi munkájuk során találkoznak az értékelendő termékekkel, szolgáltatásokkal. Ennek köszönhetően a beérkezett 7700 szavazat hűen tükrözi a piacon szereplő termékek, szolgáltatások megítélését. Az első helyezés elnyerése tehát komoly presztízst jelent.

A Sunbelt Software kétszeresen is díjnyertes terméke, a Windows-os környezetbe illeszkedő iHateSpam Server Edition a szerver alapú spamszűrő eszközök között kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik: gyors beüzemelés, hatékony spam azonosítás, alacsony számú téves szűrés, folyamatosan frissített spammotor, változtatható paraméterek és testre szabható spamkezelés. Az iHateSpam SE egyedi jellemzője az az opcionális lehetőség, hogy a végfelhasználó kliens szoftver nélkül nézheti át elkülönített leveleit, állíthat fel saját fekete- vagy fehérlistákat. A Sunbelt Software agresszív árpolitikájának köszönhetően pedig az iHateSpam SE valamennyi vállalat számára elérhető.

A Sunbelt Software magyarországi képviselője, a Filtermax stratégiai igazgatója, Nemes Dániel tapasztalata szerint mára a hazai vállalatoknál, szervezeteknél is egyre komolyabb problémát okoznak a tömegesen beérkező, kéretlen üzenetek, amelyek kiszűrésére azonban még kevesen rendelkeznek igazán hatékony eszközzel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés