Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon beszámolt 2003. első félévi eredményeiről

Dotkom

A Canon beszámolt 2003. első félévi eredményeiről

A Canon a negyedévet illetően olyan bevételt és nyereséget könyvelt el, amely nemcsak a vállalat az előző év hasonló időszakában elért eredményeit haladja meg, de a tervezett értékeket is.

A Canon Europe, a Canon Inc. leányvállalata, a képalkotási technológiák területén piacvezető vállalat bejelentette, hogy a Canon Inc. 2003. első félévi értékesítésből származó konszolidált nettó árbevétele 1.535,6 milliárd jen (11.209 millió €), amely éves összehasonlításban 10,9%-os növekedést jelent a 2002-es pénzügyi év első feléhez képest.

A Canon által jelentett 127,8 milliárd jen (933 millió €) összegű első félévi nettó eredmény jelentős, 74,5%-os növekedést jelent az elmúlt év hasonló időszakához képest, az egy részvényre jutó eredmény pedig 145,55 jen (1,06 €).

A Canon Inc. a második negyedévre 804,0 milliárd jen (5.869 millió €) összegű bevételről számolt be, amely 9,6%-kal haladja meg a 2002. második félévi összeget, a nettó eredmény pedig 56,2 milliárd jen (410 millió €), amely a 2002. második félévi értéknél 35,2%-kal magasabb.

„A Canon a negyedévet illetően olyan bevételt és nyereséget könyvelt el, amely nemcsak a vállalat az előző év hasonló időszakában elért eredményeit haladja meg, de a tervezett értékeket is, folytatva az első negyedévben megkezdett folyamatot” – nyilatkozta Toshizo Tanaka, a Canon Inc. illetve a Canon csoport központi pénzügyi és számviteli irodájának igazgatója.

„Ami a digitális kamerák értékesítését illeti a második negyedév folyamán, éves szinten jelentős, 74,5%-os növekedést könyveltünk el, és szintén túlteljesítettük saját terveinket. Következetesen haladunk kitűzött célunk, a világelsőség megszerzése felé.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés