Connect with us

Hirdetés

technokrata

Carnation – személyi változások az igazgatótanácsban

Dotkom

Carnation – személyi változások az igazgatótanácsban

2003. május 15-étől Szekfű Balázst Csata Sándor váltja a Carnation Internet Tanácsadó Rt. igazgató tanácsának elnöki székében.

Szekfű Balázs új vállalkozást indított útjára: 2003. május 15-étől az LBG Network Kommunikációs Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját tölti be.

Szekfű Balázs feladatait a Carnation Internet Tanácsadó Rt. igazgatóságának elnöki posztján Csata Sándor közgazdász veszi át, aki 2001. júniusa óta az igazgató tanács tagjaként folyamatosan segíti a vállalat vezetőségét. Szekfű, mint 25,6%-os tulajdonos továbbra is tagja marad a Carnation Rt. igazgató tanácsának és támogatásával közvetve is segíti a céget.

“Büszke vagyok arra, hogy a Carnation alapítása óta folyamatosan a hazai internetes piac elismert szereplője, 2003-ban az ország meghatározó online kommunikációs ügynöksége.” – nyilatkozta Szekfű. A Carnationt továbbra is az eddigi, négy tulajdonosból álló menedzsment irányítja, melynek tagjai: Tóth Krisztián vezérigazgató, Antal Gergely technológiai igazgató, Duna János és Szabó Erik vezető tanácsadók.

“A Carnation tiszteli és nagyra becsüli azt a munkát, mellyel Szekfű Balázs megalapozta a vállalat sikerét és hírnevét.” – fejezte ki köszönetét az alapítónak Tóth Krisztián, a Carnation Rt. vezérigazgatója.

További személyi változás a Carnation Rt. igazgató tanácsában, hogy a cég befektetőjét, a Várkonyi Attila nevéhez kötött Octave Ltd-t ezentúl Balla Krisztina képviseli. A jogi szakokleveles közgazdász korábban az Inter-Európa Bank és a Webigen elektronikus termékeinek felelőseként, valamint projekt menedzsereként dolgozott.

A Carnation Rt. jelenlegi ügyfelei közé tartozik többek közt a Beiersdorf (NIVEA), a Bosch és Siemens Háztartási Készülék Csoport, a CIB Bank, az E.ON Hungária, a Generali-Providencia, a Fiat Magyarország, az Intercom, a Matáv, az Oracle és a Westel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés