Connect with us

Hirdetés

technokrata

Scala-szoftver az Opelnél

Dotkom

Scala-szoftver az Opelnél

A GM Europe és az Opel Southeast Europe regionális megoldásának választotta az AutoMaster márkakereskedés-ügyviteli rendszerét.

A GM Europe által kiírt tender eredményeképpen a közép-kelet európai régió Opel gépjármű-kereskedői számára a Scala ECE Hungary által forgalmazott AutoMaster szoftvert ajánlja a regionális pozíciót betöltő Opel Southeast Europe (OSE) Kft.

A GM Europe által lebonyolított tender azt a célt szolgálta, hogy a GM-csoporthoz tartozó gépjármű-kereskedők számára olyan márkakereskedés-ügyviteli rendszereket ajánlhassanak, amelyek magas szinten megfelelnek a vállalat által támasztott elvárásoknak, és hosszú távon kiszolgálják annak igényeit. A mintegy 35 beszállító meghívásával zajlott tender során a beszállítói kört számos kritérium szerint vizsgálták, amelyek közül a legfontosabbak a rendszerrel szemben támasztott technikai jellegű elvárások (a rendszer informatikai képességei, a funkcionális teljesítőképesség), a szoftver bevezetésének és fenntartásának költségvonzata, továbbá a földrajzi lefedettség voltak. A tender alapján hat márkakereskedés-ügyviteli rendszer nyerte el a GM Europe ajánlását – a rendszerek együttesen teljes európai lefedettséget biztosítanak. Magyarországon az Opel SouthEast Europe Kft. a GM Europe ajánlása alapján a Scala által forgalmazott finn AutoMaster rendszerét és annak francia versenytársát ajánlja kereskedői számára.

A tendert 2002 év elején írták ki, s a teljes lebonyolítás 2002 év végéig tartott. A tender feltételrendszerének kialakításában és az értékelési folyamat követésében az egyes régiók – így a közép-kelet-európai régióért felelős OSE is aktívan részt vett. Az OSE 2003 év elején a GM Europe választása alapján megtette ajánlását a mintegy 80 hazai Opel, valamint Opel-Daewoo márkakereskedő és értékesítési pont számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés