Connect with us

Hirdetés

technokrata

Outpost Firewall Pro 2.0 – tűzfal magyarul

Dotkom

Outpost Firewall Pro 2.0 – tűzfal magyarul

Május 22-én jelent meg 14 nyelven (köztük magyarul) az Outpost Firewall Pro 2.0. A magyar fordítás kiadása egyéves közös együttműködés eredménye.

Az Agnitum által megjelentett Outpost Personal Firewall Pro 2.0-s verziójának újdonságai közé tartozik, hogy a program automatikusan be tudja állítani a megfelelő értékeket a telepített alkalmazások 95 százalékához, a rendszerhez, a helyi hálózathoz. Grafikus kezelőfelülete egyszerűvé teszi a program testreszabását. A Windowszal együtt indulva védelmezi a rendszert, még mielőtt valamilyen ártalmas program betöltődhetne.

Továbbá, a 2.0-s verzió fokozott tűzfal védelmet kínál, ami lehetetlenné teszi, hogy a digitális kártevők megfertőzzék a bizalmat élvező alkalmazásokat. Emellett a következő jellemzőkkel bír: a processzor-használat 70%-os csökkentése és a memória kihasználtság 40%-os csökkentése; az új Windows XP funkciók teljes támogatása, beleértve az Internet-kapcsolat megosztást, a távoli asztalt és a gyors felhasználóváltást.

Az Outpost számtalan védelmi intézkedést használ, amivel biztosítja a rendszer biztonságát. Rendszer- és alkalmazás-szintű szűrése minden adatlopási kísérletet blokkol. A program TCP, UDP és ICMP-szintű szűrést végez, így biztosítva valamennyi hackertámadás beazonosítását és leállítását a rendszer megrongálása előtt. Az Outpost támogatja az alapos portvizsgálat felderítését. A számítógépünket titokban tudja tartani, s őrködik e-mailjeink felett is, figyeli a veszélyes mellékleteket és férgeket.

Az Outpost egyszerűvé teszi a rendszerünk ellenőrzését. Figyeli a számítógép hálózati tevékenységét, és új, adatbázis-alapú naplórendszert használ a kapcsolatok és események rögzítésére. Az Outpost tartalomszűrő funkciója a szülők számára kínál megoldást arra, hogy gyermekeik ne keressék fel az illegális vagy nem kívánatos webhelyeket. A jelszavas védelem csak a jogosultak számára teszi lehetővé a program beállításainak módosítását, ugyanis több felhasználó a saját ízlése szerint használhatja. Könnyű vele meghatározni a meghatalmazott IP-címeket.

Az Outpost bizalmas adatainkat is védi, betömi a lyukakat, blokkolja a számítógépünkbe történő behatolásokat, s elrejti a szörfözési előzményeket. Blokkolja a bannereket (beleértve a Flash-reklámokat), a felbukkanó ablakokat, akárcsak a cookie-kat, az ActiveX vezérlőelemeket, a Java appleteket, JavaScript és Visual Basic parancsállományokat.

A szokásos feladatokhoz, mint webböngészés, e-mailek fogadása, ICQ és más tevékenység engedélyezése, készre gyártott rendszer- és alkalmazás-beállításokat tartalmaz. A legtöbb esetben azonban a felhasználóknak nem kell kézzel létrehozniuk a szabályokat, mert az új automata konfigurálás funkciónak köszönhetően a szabályok megalkotása automatikusan történik a telepítés során. A frissítés online lehetséges, ugyancsak automatikusan.

Az Outpost Firewall Pro 2.0 ára bruttó 12.650,- Ft, és Windows 98/Me/NT4/2000/XP alatt működik. A licenc magyarországi forgalmazója a Soft-Trans Bt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés