Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Internet Security Systems a 25 leggyorsabban fejlődő technológiai cég között

Dotkom

Az Internet Security Systems a 25 leggyorsabban fejlődő technológiai cég között

Az ISS felkerült a forbes.com által összeállított „25 Leggyorsabban Fejlődő Technológiai Cégek” listájára.

Az Internet Security Systems (ISS) hazai forgalmazója a Noreg Kft. bejelentette, hogy az ISS felkerült a forbes.com által összeállított „25 Leggyorsabban Fejlődő Technológiai Cégek” listájára. A lista egy rangsort állít fel a leggyorsabban fejlődő amerikai cégek között, alapul véve a cégek árbevétel gyarapodását. Az ISS az előkelő 14. helyen szerepel és figyelemre méltó, hogy a cég az egyedüli a listán, amely információvédelemmel foglalkozik.

A Forbes 25 Leggyorsabban Fejlődő Technológiai Cég listája a rangsor kialakításánál figyelembe veszi az árbevétel növekedést, feltételül szabja a legkevesebb 25 millió $-os éves bevételt, további feltétel a 30%-os bevétel növekedés teljesítése őt éven keresztül, illetve az 5%-os bevétel növekedés az utóbbi 12 hónapban.

„Nagyon örülünk annak az elismerésnek, ami a Forbes´ „25 Leggyorsabban Fejlődő Technológiai Cégek” listájára való felkerülése jelent. Amikor a világban újra és újra bebizonyosodik, hogy a vállalatok csaknem minden aspektusból egyre jobban függnek az Internettől, nagyon gyorsan új megvilágításba kerül az online elérhető értékeinknek a biztonsága. Az ISS úttörő ebben az iparban és minden erejével azon van, hogy megmaradjon ezen a növekedési pályán.” – mondta Tim McCrminck az ISS marketing igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés