Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft: Üzleti Megoldások Konferencia

Dotkom

Microsoft: Üzleti Megoldások Konferencia

A Microsoft Magyarország szakmai tanácskozásán Microsoft szoftverekre épülő üzleti megoldásokat mutatott be mintegy 400 közép- és nagyvállalati vezető előtt. A vállalat üzleti partnerei és ügyfelei konkrét esettanulmányokon keresztül szemléltették az alkalmazásintegráció, az üzleti intelligencia, az intranetek és portálok, valamint a dokumentumkezelés területén megvalósított megoldásokat, valamint megismerkedhettek a Microsoft Business Solutions vállalatirányítási rendszereivel, az Axaptával és a Navisionnel, amely ezen a konferencián mutatkozott be először.

A Microsoft Magyarország megoldásszállítóként mutatkozott be idén első alkalommal megrendezett Microsoft Üzleti Megoldások elnevezésű szakmai tanácskozásán. A rendezvény közönsége, mintegy 400 közép- és nagyvállalati döntéshozó – felső-, illetve IT-vezető –, közelebbről is megismerkedhetett a szoftvercég legfiatalabb üzletágának számító Microsoft Business Solutions portfoliójával, és számos példán keresztül tanulmányozhatta, hogy a fejlett technológiákban rejlő lehetőségek kiaknázásával miként juthat üzleti előnyhöz.

A konferencia plenáris részében Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója áttekintést adott a Microsoft üzleti megoldások stratégiájáról. Pascal Hureau, a Gartner Group piackutató elemzője az üzleti alkalmazások terén uralkodó irányzatokról, Rune Zakariassen, az Accenture tanácsadó cég szakértője pedig a webszolgáltatásokra épülő, jövőbe mutató üzleti megoldásokról tartott előadást.

A tanácskozás hátralevő részében négy, párhuzamosan futó szekcióban zajlottak a prezentációk, melyek során a Microsoft Magyarország munkatársai, üzleti partnerei és nagyvállalati ügyfelei konkrét esettanulmányokon keresztül szemléltették az alkalmazásintegráció, az üzleti intelligencia, az intranetek és portálok, valamint a dokumentumkezelés területén megvalósított megoldásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés