Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco: díj a legjobbaknak

Dotkom

Cisco: díj a legjobbaknak

Idén kilenc kategóriában díjazta a Cisco a legkiválóbb hazai partnereit.

A Cisco Systems Magyarország negyedik alkalommal osztotta ki az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet idén kilenc különböző kategóriában ítélt oda azoknak a partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalatukkal és munkájukkal a legjobban hozzájárultak a közös sikerek eléréséhez. A díjak átadására a Las Vegasban megrendezésre kerülő Cisco Partner Sumit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

A Cisco Systems üzleti filozófiája, hogy értéket nyújtani csak a partnerekkel folytatott közös munkával és a tapasztalatok megosztásával lehet. A Cisco ezért értékeli nagyra, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, a díj átadásával pedig a legjobbak iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni.

Az év rendszerintegrátori díját a Synergon Informatikai Rt.-nek ítélte a vállalat, a kormányzati, pénzügyi és távközlési szektorokban elért kiemelkedő teljesítményéért. Ugyancsak a Synergon Informatikai Rt.-t választották az év AVVID (Architecture for Voice, Video and Integrated Data) Partnerévé az IP telefónia és biztonsági megoldások terén megvalósított sikeres projektek, köztük a legnagyobb hazai IP telefónia telepítés elismeréseként. Az év disztribútora címet a Számalk Kereskedőház Rt. kapta. A vállalat különösen a kis- és középvállalatoknak nyújtott hálózati megoldásoknak és a munkatársak képzésére fordított kiemelkedő figyelemnek köszönhetően kapta az elismerést. Az értéknövelt szolgáltatást nyújtó viszonteladók közül az SCI-Network Rt. végzett az élen, mindenekelőtt az IP telefónia értékesítése terén elért eredményeiért.

Az év stratégiai partnere a Hewlett-Packard Magyarország lett. A HP Cisco technológián alapuló intelligens épületi megoldásai és a stratégiai technológiák terén szerzett szakértelme, valamint budapesti székhelyén létrehozott, Cisco megoldásokat felvonultató kompetencia központja révén nyerte el a díjat. A hangátviteli szolgáltatások terén a Getronics Magyarország nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt, mindenekelőtt az IP telefónia és vezetéknélküli megoldások hálózati integrációjával.

Az év SMB (kis- és középvállalati) partneri címét az Axelero Rt. érdemelte ki, a Cisco-val közösen kidolgozott és a piacra bevezetett kis- és középvállalati szolgáltatáscsomagokért. A vevők elégedettségéért folytatott munkában az S&T Magyarország Kft. ért el kiemelkedő sikereket, mindenekelőtt a pénzügyi és távközlési szektorban. Végül, de nem utolsó sorban a szolgáltatók kategóriájában az Enternet Rt. nyerte el a díjat, a Cisco vezeték nélküli hálózati technológiáján alapuló előremutató internetes szolgáltatásai révén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés