Connect with us

Hirdetés

technokrata

További Centrino-s Dell noteszgépek

Dotkom

További Centrino-s Dell noteszgépek

Ugyan egyike volt azon forgalmazóknak a Dell, amelyek a Centrino megjelenését követően azonnal erre alapuló noteszgépeket indított útjára, máris újabb típusokat jelentett be az amerikai cég.

Az Inspiron 600m, a Lattitude D600 és a D800 volt az első három, az Intel Centrino mobiltechnológiájára építkező noteszgép a Dell kínálatában. Már ezek is elég széles skáláját fedték le a kínálatnak (az Inspiron modell alacsony árával, a D600-as nagy teljesítményével, a D800-as pedig széles képernyőjével hívta fel magára a figyelmet), ám a Dell úgy döntött, még a nyár vége előtt újabb modellekkel is jelentkezik.

Ezek közül az első minden valószínűség szerint az Inspiron 500m lesz, melyet a forgalmazó szerte a világon értékesíteni kíván. Árát tekintve belépő szintű Pentium M processzoros modell lesz, mely 14 colos kijelzővel és relatív könnyű tömeggel rendelkezik majd. Megközelítőleg 1400 dollárért fogja árulni a Dell – hasonló árszinten és tudásban, mint a szintén újnak szánt Latitude D500-ast. Ez utóbbit egyébként az üzleti felhasználók számára tervezik értékesíteni.

Két modellt indít a könnyű kategóriában is: a Latitude D400-as mindössze 1,8 kilogrammos tömeggel rendelkezik, az X300-as pedig csak 1,3 kilogrammos lesz. Ez többek között annak is köszönhető, hogy mindkét modell 12 colos kijelzővel fog megjelenni – valamikor a nyáron.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés