Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Borland George Paolini-t nevezte ki a piacvezető Java Team élére

Dotkom

A Borland George Paolini-t nevezte ki a piacvezető Java Team élére

A technológiai szakember a Java Business Unit általános igazgatója és alelnökeként csatlakozott a Borlandhoz.

George Paolini, a Sun Microsystems volt marketingért felelős alelnöke, a Java Business Unit általános igazgatója és alelnökeként folytatja pályáját a Borlandnál. Paolini kinevezése is a Borland azon eltökéltségének tulajdonítható, miszerint piacvezető Java megoldásokat kíván előállítani a szoftverfejlesztés folyamatának gyorsítása érdekében.

Jelenleg Paolini vezeti a kutatás-fejlesztéssel, termékmenedzsmenttel, termékmarketinggel, üzletfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységeket, az első osztályúnak számító Java fejlesztési megoldás a JBuilder, valamint az egyik legjobbként elismert, Java teljesítményeket biztosító Optimizeit támogatása érdekében. Paolini Tony de la Lama utódja lesz, akit most a Borland Together Business Unit általános igazgató-alelnökévé neveztek ki.

Dale Fuller, a Borland vezérigazgatója szerint: “Nagy érdeklődéssel várjuk csapatunkba, az egyik legkiválóbb Java szakembernek számító George-ot. George-ot egy olyan kiváló csapat élére neveztük ki, akik elérték azt, hogy a Borland a Java alkalmazásfejlesztési megoldásokat a piacán sikerrel szerepel, George-tól azt várjuk, hogy növelje a Borland jelentőségét azzal, hogy továbbra is olyan megoldásokat szolgáltatunk, amelyek segítségével a vállalatok eredményesebbek lehetnek az alkalmazásfejlesztési ciklusok területén.”

A Sun-nál töltött 8 év alatt Paolini a széles körben ismertté vált termékek, a Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE), JavaOne, Sun ONE, Java Community Process bevezetéséért volt felelős. Ezen túlmenően Paolini kezdeményezte a JavaOne Konferencia, a világ legnagyobb és legsikeresebb szoftverfejlesztői konferenciájának megrendezését is.

Paolini a Zaplet, a Kleiner-Perkins startup marketing-vezetője volt és még a Sun előtt, George 13 évet töltött el újságíróként a The San Francisco Examinernél és más helyeken. Paolini Californiában, Scotts Valley-ben fog dolgozni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés