Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes, szakképesítést adó gépíró- és szövegszerkesztő tanfolyam a Gyalogló Chaten

Dotkom

Ingyenes, szakképesítést adó gépíró- és szövegszerkesztő tanfolyam a Gyalogló Chaten

Hivatalos OKJ képzés – ingyen.

A mai napig a számítógép billentyűzete a legfontosabb adatbeviteli eszköz, mégis sokan nem tanultak meg – csak két ujjal – gépelni.

A Gyalogló Chat mindazoknak szeretne segíteni, akiknek fontos, hogy egy levél, egy dolgozat, egy szerződés gyorsabban készüljön el. Számukra – és természetesen minden érdeklődő számára – ingyenes számítógépes gépírás tanfolyam indul 2003. február 24-én hétfőn este a Gyalogló Chaten.

A konzultációkat hétfőnként 21 órától szakoktató tanár tartja. Akik regisztrálják magukat és végigjutnak az összes leckén, azok az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, ˝gépíró és szövegszerkesztő˝, államilag elismert szakma alapjait sajátíthatják el. Erről a végén akár vizsgát is tehetnek – immár saját költségükön.

Fél év alatt új szakma

Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő, ˝gépíró és szövegszerkesztő˝ (OKJ 49 2 4199 10 1 0 04), államilag elismert szakma alapjai sajátíthatók el minden hétfőn 21-22 óra között szakos tanárral. Konzultációra a számítóGÉPírás szobában nyílik lehetőség.

Témák: gépírás, számítógép-kezelés, szövegszerkesztés, ügyviteli, igazgatási és ügyviteltechnikai ismeretek, kommunikációs ismeretek. A jegyzetek utánvéttel beszerezhetők.

Vizsgafeladat: 10 perces másolás (170 leütés/perc), egy levél formába öntése, valamint egy korrektúrázott szöveg javítása.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés