Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közép-Kelet-Európában elsőként nyílt Logitech mintabolt és szerviz – Magyarországon

Dotkom

Közép-Kelet-Európában elsőként nyílt Logitech mintabolt és szerviz – Magyarországon

Logitech mintabolt nyílik a Lurdy-házban található Herta szaküzletben, amely folyamatosan a teljes Logitech termékskálát kínlja és szakképzett eladóival számítógépes szakszervizként is üzemel majd.

December 18-án nyílt meg a Logitech márkaboltja a Lurdy-ház Herta szaküzletében. A mintabolt folyamatosan rendelkezik majd a teljes Logitech kínálattal és a szakképzett eladók készséggel állnak majd a Logitech felhasználók segítségére. A bolt munkatársai nemcsak a Logitech termékekkel kapcsolatban szolgálnak majd hasznos installálási illetve használatot érintő tanácsokkal, információkkal és megoldásokkal, hanem számítógép-szervizként is működik majd a mintabolt.

Korpás Béla, a Herta ügyvezető igazgatója válaszolt a Terminal kérdéseire:

Terminal – Közép-Kelet-Európában eddig valóban nem volt Logitech márkabolt?

Korpás Béla – Valóban, ez az újonnan nyílt üzlet az első mintaboltja a vállalatnak Közép-Kelet-Európában, amely nem kis kihívás. Bár Budapest több száz pontján is találhatóak Logitech termékeket árusító szaküzletek, ám eddig nem létezett olyan hely, ahol a cég összes terméke folyamatosan megvásárolható lett volna.

Terminal – Miért egyedülálló ez a bejelentés?

Korpás Béla – Ez egy fantasztikus dolog, hogy a Logitech minket választott ennek a feladatnak a megvalósításához. A kollégáim néhány hónapja voltak kint Katharina Tarmann-Dröschernél, a Logitech ausztriai és kelet-európai régiójának igazgatójánál, akinek annyira megtetszett az ötlet, hogy nagyon rövid időn belül meg is tudtuk valóstani ezt a mintaboltot – itt a Hertán belül.

Ami különleges az egészben, hogy nem csak egy egyszerű mintaboltról vagy márkaboltról van szó, hanem egy szervizszolgáltatásról is. Tehát ha valaki Logitech márkájú terméket vásárol, és netán bármi gondja támad, vagy egyéb baja van, esetleg az újdonságokról szeretne tájékozódni, akkor gyakorlatilag nincs más dolga, mint egyszerűen megkeresni a Hertát – mi pedig megfelelő szakembergárdával a háttérben, várjuk a vásárlókat, érdeklődőket.

A referenciabolt minden szinten egyedülálló, hiszen a Logitech hírneve, termékeinek kiemelkedő minősége, világelső és közkedvelt high-tech technológiái egyre ismertebbek hazánkban is.

Terminal – Egyedül a Lurdy-házban került kialakításra mintabolt, vagy tervezik további Logitech márkaüzlet megnyitását is?

Korpás Béla – Remélem, hogy a Herta többi üzlete is követni fogja a példánkat. Természetesen ez egy próba mindannyiunknak, de én azt gondolom, hogy már a kezdeti sikerek és a közös akarat is nagyon pozitív hatású. Bízom abban, hogy ezt tovább fogjuk örökíteni.

Megjegyzem, hogy a Herta nagyon erős számítástechnikai szegmenssel rendelkezik, amely – annak ellenére, hogy nem jellemző például a kiskereskedelmi egységeinkben – külön üzletágként üzemel. Nyilván, a Logitechhel három év alatt közösen bonyolított forgalomnak köszönhetjük azt, hogy egy olyan pozícióba kerültünk, amely révén a Logitech meglépte ezt a lépését, és velünk nyitotta meg az első márkaboltját Magyarországon illetve Közép-Kelet-Európában.

Terminal – A Herta eddig is foglalkozott a Logitech termékeivel?

Korpás Béla – Erre szokták azt mondani, hogy pont az „i”-re: a három éves folyamatos együttműködés után végre elértük ezt a gyümölcsöző és kiegyensúlyozott üzleti kapcsolatot. A jelenleg megnyílt mintabolt az első koronája a Herta és Logitech kapcsolatának, s reméljük nem csak ez az egy lesz…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés