Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP Unix szervere első helyezést ért el a Gartner értékelésén

Dotkom

A HP Unix szervere első helyezést ért el a Gartner értékelésén

A HP felső kategóriás UNIX szerverek közül a HP Superdome immár második alkalommal ért el első helyezést a Gartner Inc. független elemző cég OLTP összesített szerverértékelési modellje alapján.

A Gartner múlt héten közzétett elemzése három kategóriában értékelte az ágazat vezető szerverszállítóit: technológia, üzleti gyakorlat és piaci növekedés szempontjából. A technológia kategóriában a UNIX platformok közül a HP Superdome szerver érte el az első helyet. Az igény szerinti kapacitásbővítési lehetőséget, a támogatást és a professzionális szolgáltatásokat vizsgáló üzleti gyakorlat kategóriában a Superdome megosztott első helyen végzett. A jelentésben első ízben szereplő HP NonStop szerver is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a technológia kategóriában.

A fentiek mellett a Gartner az adattárházas teljesítményt vizsgáló értékelési modellje szerint is a Superdome-ot sorolta az élre az egy rendszeres UNIX platformok szegmensében.

„A Gartner vizsgálati eredményei ismét megszilárdították a Superdome UNIX piacon, illetve a NonStop MPP piacon szerzett technológiai előnyét és vezető pozícióját” – jelentette ki Mark Hudson, a HP Business Critical Systems nemzetközi marketingért felelős elnökhelyettese. „A HP felmérésbeli helyezése jól érzékelteti, miként juttatják óriási idő- és erőforrás-befektetéssel kifejlesztett UNIX- és egyéb rendszereink mind nagyobb használati értékhez azokat az ügyfeleket, akik úgy döntenek, hogy tőlünk szerzik be rugalmas, skálázható és magas rendelkezésre állási szintű, adaptív infrastruktúra megoldásaikat. A Superdome jelentős előrelépése a piaci növekedés kategóriában a rendszerünk iránt megnyilvánuló komoly keresletet tükrözi.”

A technológia kategóriában a HP NonStop szerverek kiváló eredményeket értek el, főként a teljesítmény, a fürtözés, az ütemezett és váratlan üzemkiesések, a katasztrófatűrés és –elhárítás, és menedzselhetőség szempontjából. Ugyanebben a kategóriában a HP Superdome a rendszerteljesítmény és a terhelhetőség terén teljesített kiemelkedően – újfent hozzásegítve a HP-t a legmagasabb összesített pontszám megszerzéséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés