Connect with us

Hirdetés

technokrata

i-Buddie XP: asztali Athlonnal felszerelt noteszgép

Dotkom

i-Buddie XP: asztali Athlonnal felszerelt noteszgép

Az Elitegroup Computer Systems Desknote notebook családjába tartozó i-Buddie 4 és i-Buddie XP a gyártó szerint elmossa a határokat az asztali PC-k és a noteszgépek között. Ez utóbbi asztali számítógépekbe szánt Athlon XP processzorral van felszerelve.

SiS 740-es chipsetre épül a CPU-t és a perifériákat összefogó alaplap, mely rendelkezik Ultra-AGP II technológiával (ennek révén az integrált VGA-vezérlő és a memóriavezérlő között akár 2 GB adat is átmehet másodpercenként). Az i-Buddie XP (a Pentium 4-es változattal megegyezően) szintén tartalmazza a Mutiol technológiát is, ami 533 MHz/s-es sebességgel köti össze az északi hidat a délivel, s 1,2 GB/s-es sebességgel a déli hidat a belső busszal.

14 colos TFT LCD-je XGA/SXGA felbontásra képes, bár grafikus vezérlője ennél többet tud, akár 2048×1536-os felbontásra is képes. Beépített TV-out csatlakozója és sztereó hangszórói bemutatók tartásában nyújt segítséget.

A 2.0-s USB-t és a Firewire technológiát egyaránt támogatja, emellett integrált 56 K-s modemmel és 10/100-as Ethernet csatolóval is rendelkezik. Felhasználóbarát kialakítása többek közt a két, internetezést segítő gombban vagy a mágneses lezárhatóságban nyilvánul meg.

Az ezüst és világosbíbor színekben kapható noteszgép hűtését a hőmérséklet-szabályzós (és ennek köszönhetően alacsony zajszinttel rendelkező) ventillátorok és az alumínium hűtőborda szolgáltatja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés