Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csökkent a Westel előnye

Dotkom

Csökkent a Westel előnye

A Hírközlési Felügyelet adatai szerint május végén 5,695 millió aktív mobil előfizető volt Magyarországon. A legnagyobb piaci részesedést továbbra is a Westel mondhatta magáénak, azonban ennek mértéke az egy hónappal korábbi adatokhoz képest kismértékben csökkent (miközben a felhasználók száma tovább növekedett).

A Hírközlési Felügyelet (HíF) adatai szerint május végén 5,695 millió aktív mobil előfizető volt Magyarországon, szemben az egy hónappal korábbi 5,528 millióval.

Májusban a legnagyobb, 50,76 százalékos piaci részesedést továbbra is a Westel mondhatta magáénak. A Pannon GSM-nek május végén 38,53 százalék, míg a Vodafone-nak 10,7 százalék részesedése volt.

Egy hónappal korábban a Westel 50,84 százalék, a Pannon GSM 38,54 százalék, míg a Vodafone 10,62 százalék részesedéssel rendelkezett.

A hálózatból kimenő beszédpercek megoszlása tekintetében szintén a Westel vezet 47,58 százalékkal. A Pannon GSM-nek 39,71 százalék, míg a Vodafone-nak 12,7 százalék részesedése volt májusban.

A hálózatból kimenő és a hálózatba bejövő beszédpercek összegének megoszlása tekintetében a Westelnek 47,55 százalék, a Pannon GSM-nek 40,48 százalék, míg a Vodafone-nak 11,97 százalék részesedése volt májusban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés