Connect with us

Hirdetés

technokrata

Előfizetéses e-újságot kínál a Netzeitung

Dotkom

Előfizetéses e-újságot kínál a Netzeitung

A recessziótól sújtott német médiapiac egy teljesen reklámmentes, személyre szabható, 7 euró havidíjú előfizetéses Netzeitung-szolgáltatással lett gazdagabb.

A továbbra is a reklámokból élő, ingyenes Netzeitung bevezette új, előfizetéses e-újság szolgáltatását. A nyomtatott verzióval nem rendelkező olvasott német hírportál lépését a német médiapiac lanyhulása tette szükségessé.

A Netzeitung új pénzbevételi forrása norvég mintára készült Michael Maier főszerkesztő vezényletével. Az előfizetéses csomagok magukban foglalnak egy személyre szabható e-mail-alapú újságot, valamint a gyorsjelentéseket, melyeket akár SMS-ben is igényelhetnek az előfizetők.

A személyre szabott e-hírlap az előfizető által kiválasztott rovatok valamennyi írását tartalmazza, emellett az előfizetők e-mailben – vagy akár SMS-ben – azonnal értesítést kaphatnak a kiválasztott témákban történt változásokról, ráadásul ki-ki maga dönti el, hogyan nézzen ki e-újságjának címoldala.

A reklámoktól mentes Netzeitung havidíja 7 euró, féléves előfizetés esetében pedig havi 5 euró. Az úgynevezett próba-előfizetés az első két hétben következmények nélkül felmondható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés