Connect with us

Hirdetés

technokrata

A május 17-i Matáv-bojkott eredményei

Dotkom

A május 17-i Matáv-bojkott eredményei

Május 17-re szervezték a tiltakozók a Matáv elleni bojkott idejét. Ennek eredményéről olvashatók részletek…

Talán már mindenki hallott a Matáv döntéséről, mely szerint a magyar távközlési cég július 1-ével megszünteti korábbi kedvezményeit (az esti 150 Ft-os és a havi Mindenkinek 4000 Ft-os csomagról van szó). Az ez ellen tiltakozók felszólították a magyar internetes társadalmat és mindenkit, akit érint a dolog vagy szolidaritást vállal, hogy május 17-én bojkottáljanak a telefon használatának nélkülözésével.

A Magyar Hírlap Online értesülései szerint ez nem vezetett eredményre, ugyanis az internetes forgalmat mérő auditoroknál nem volt tapasztalható számottevő visszaesés az adatforgalom tekintetében. Az előzetes közvélemény-kutatások is azt jelentették, hogy az internetezők nem nagyon bíznak az akció sikerességében.

Kérdés, hogy ezen tapasztalatok után milyen eredményt hozhat a Matáv-székház elé tervezett május 25-i tiltakozás, egyáltalán lesz-e tömeg a megmozduláson, vagy csak pár ember elkeseredett akciójává válik az eset. A Terminal mindenesetre nyomon fogja követni az eseményeket, a történtekről pedig hírt fogunk adni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés