Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiszivárgott titkos információk – elbocsátott alkalmazott

Dotkom

Kiszivárgott titkos információk – elbocsátott alkalmazott

Vállalati titkok megsértéséért elbocsátottak egy alkalmazottat – az ügy kényességét sejteti, hogy a (volt) munkaerőről viszont nem szivárgott ki semmi.

A Hewlett-Packard bejelentése szerint szerdán elbocsátottak egy alkalmazottat, mert az vállalaton belüli bizalmas információkat szivárogtatott ki a sajtó felé. Az elküldött munkaerőről semmiféle egyéb részletet nem közöltek, s arról sem, hogy milyen információk kerültek nyilvánosságra.

Azt azonban még a vállalatnak sem sikerült felderítenie, hogy ki szivárogtatta ki azt a hangüzenetet, amelyet Fiorina vezérigazgató küldött egy másik HP igazgatónak. A vizsgálat kiderítette, hogy a vállalat levelező infrastruktúrájába nem tört be senki, minden bizonnyal a szóban forgó igazgató otthoni vagy mobiltelefonja volt a gyenge láncszem.

Az ominózus hangüzenet nyilvánosságra kerülése már csak azért is kényelmetlenül érintette a HP-t, mert Fiorina a Hewlett-Packard és a Compaq közti egyesülés bizonyos részleteit vitatta meg kollégájával (konkrétan a befektetők befolyásolásáról volt szó).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés