Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft Office: még több mint 1000 hibája van

Dotkom

Microsoft Office: még több mint 1000 hibája van

Ezen hibák döntő többsége alig egy hónap múlva megszűnhet, ha a Microsoft tudja tartani saját ígéreteit. Ám annak ha még így is alakul, akkor is marad egy fő probléma, amit nem orvosolnak…

A redmondi óriáscég május végén, június elején tervezi megjelentetni irodai programcsomagjának, az Office-nak Mac OS X alatti verziójához tartozó javítókészletét. Mindazonáltal eme foltozás után sem oldódik meg az egyik legkritikusabb hiányosság, miszerint az OS X-es Office nem képes direkt adatcserére az Exchange szerverrel. Erre csak akkor nyílik lehetőség, ha az OS X klasszikus módban fut, ekkor nem áll fent az előbb említett hiányosság, ám így elvész az új operációs rendszer nyújtotta stabilitás és látványbeli plusz (ráadásul a rendszer nyújtotta teljesítmény is visszaesik valamelyest).

Az ingyenesen letölthető kiegészítőcsomag több mint ezer hibát fog megjavítani és egyéb, teljesítménynövelő funkciókkal bővíti majd az Office képességeit. Körülbelül ugyanekkorra lesz képes az Office szinkronizálni a Palm és az MSN Messenger közti adatokat. Az ezt követő nagyobb frissítésre azonban már egy-másfél évet kell majd várnia a Macintosh tulajdonosoknak (az nem derült ki a jövő terveinek ismertetéséből, hogy az Exchange szerver és az Office e-mail kliense mikor lesz képes nagyobb együttműködésre).

Nyilvánosságra került az az információ is, hogy a Microsoft néhány .Net szolgáltatást Macintosh alá is betervezett (e-wallet, személyes információk online tárolása stb.), de ez közel sem fog olyan mértékű támogatást jelenteni, mint ami a windowsos környezetben megvalósul(t).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés