Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Enterprise Firewall és VPN 7.0

Dotkom

Symantec Enterprise Firewall és VPN 7.0

A Symantec továbbfejlesztett központi kezelést biztosító, 1,5 gbps sebességet meghaladó, új tűzfal és virtuális magánhálózati (VPN) megoldásokat kínál. Részletek itt…

[sajtóközlemény] A Symantec bejelentette a Symantec Enterprise Firewall 7.0-t és a Symantec Enterprise VPN 7.0-t Windows 2000/NT és Solaris platformokra.

A Symantec a Symantec Enterprise Firewall és a Symantec Enterprise VPN képességeinek a gyorsaságot, a központi kezelhetőséget és az egyszerű használatot érintő fejlesztései révén az iparág egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb tűzfalát, illetve virtuális magánhálózatát biztosítja a vevőknek. Emellett a Symantec Enterprise Firewall most már a nagy rendelkezésre állású, terheléselosztó megoldásoknak a tűzfalba történő integrálására is lehetőséget kínál, ami napjaink üzleti környezetében a rendszerek megkövetelt üzemkészségének további növelését és az átbocsátóképesség további méretezhetőségét jelenti.

Az összetett internetes fenyegetések kivédése a hagyományos állapottartó tűzfalak által nyújtottakénál kifinomultabb eljárásokat igényel. A Code Red- és Nimda-szerű kevert fenyegetések elleni védelmével a Symantec Enterprise Firewall a céges hálózatnak az ilyen jellegű támadásokkal szembeni, további védelmére fejlett teljes körű vizsgálatot végző motorokat és a rendszer automatikus megszilárdítását biztosítja.

Az 1,5 gbps sebességet meghaladóan méretezhető, teljes körű vizsgálatot nyújtó tűzfal a T1-től a gigabites Ethernet kapcsolatig biztosítja a vevők számára a hálózat optimális áteresztőképességét és hatékonyságát.
Az önállóan vagy a Symantec Enterprise Firewallal integrálva használható, IPSec tanúsítvánnyal rendelkező Symantec Enterprise VPN lehetőséget ad a szervezeteknek, hogy hálózati határaikat a valamennyi IPSec kapcsolatra kiterjedő, szerveroldali ProxySecured ellenőrzés, valamint a kliensoldali tűzfalas védelem által biztosított VPN segítségével a vállalati tűzfalon kívülre is biztonságosan terjeszthessék ki.

A tűzfal központi kezelése ugyancsak továbbfejlesztésre került, így lehetővé válik több hasonló tűzfal egyszerű kezelése. A Raptor Management Console – a PC-s file-rendszerhez hasonlóan – az egyik ablakmezőben a kezelt tűzfalak teljes listáját mutatja, azok jellemző adatai pedig a szomszédos mezőben tekinthetők meg. Az egyszerűsített varázslók és az újonnan áttervezett, továbbfejlesztett grafikus felület a legjellemzőbb konfigurációk könnyű beállítását teszi lehetővé, miközben továbbra is biztosítottak a növekvő cégeknek szükséges fejlett képességek.

A Symantec Enterprise VPN a kezelés és használat egyszerűsítésére egylépcsős konfigurálást és kapcsolódást, távoli kezelést és a rendszer automatizált megszilárdítását biztosítja.

A Symantec Enterprise Firewall az egyik legbiztonságosabb, megbízható internetes és hálózatközi kapcsolatokat nyújtó, nagy hatékonyságú megoldással védi meg az üzleti befektetéseket és ügyleteket. Egyedülálló hibrid szerkezete a vállalati hálózat engedélyezett adatforgalmának lassulása nélkül, a nem kívánt behatolások ellen erős, a felhasználók számára átlátszó tűzfalvédelmet nyújtva ad biztonságot és gyorsaságot. A távoli irodákkal és távmunkásokkal a választható, szabványos VPN támogatás révén a Symantec Enterprise Firewall biztonságos, alacsony költségű kapcsolódást tesz lehetővé.

A Symantec Enterprise Firewall és a Symantec Enterprise VPN a különféle méretű szervezeteket az információbiztonságuk kézbentartásához szükséges eljárásokkal és szolgáltatásokkal ellátó, valamint a problémákra világszerte reagálást biztosító Symantec Enterprise Security fontos alkotórészei.

Az ügyfeleket a Symantec világméretű, a biztonságot fenyegető bármely támadás esetén éjjel-nappal azonnali reagálást biztosító kutatói hálózata is szolgálja. A Symantec Enterprise Security-t igénybe vevők a világ egyik legnagyobb, biztonsági tanácsadást és oktatást, valamint felügyelt biztonsági szolgáltatásokat kínáló, a számítástechnikai biztonsággal hivatásszerűen foglalkozó szervezetének támogatását is élvezik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés