Connect with us

Hirdetés

technokrata

iMac: reményteljes várakozás

Dotkom

iMac: reményteljes várakozás

Igen nagy a kereslet az Apple új iMac-je iránt, a leendő vásárlóknak sokat kell rá várniuk. Ide talán már a féltartós tej sem elegendő…

Az Apple online boltjában felvett, 800 MHz-es, SuperDrive-os iMac rendelések teljesítésére sajnos 3-5 hetet kell várni, a kezdeti 2-4 hét helyett.

Az Apple Computer eredeti híresztelése szerint a január 7-én bemutatott lapos képernyős modellek, a hónap végére a megrendelőkhöz kerülhetnek. A módosított szállítási dátum jelenleg február eleje. Az Apple szóvivője azonban elmondta, hogy az eddig beérkezett megrendelésekre várhatóan tartani tudják az eredetileg ígért 2-4 hetes szállítási időt.

A kombinált CD-RW/DVD meghajtóval ellátott 700 MHz-es iMac szállítási feltételei nem változtak, a készülékeket tehát továbbra is februárra ígéri a cég. Hasonlóképpen nem változott a 700 MHz-es, de ”csak” CD-RW meghajtóval ellátott modell szállítására vonatkozó eredeti ígéret, miszerint márciusban elérhető lesz az is.

Az Apple, hogy csökkentse a várakozási időket, egy tervet eszelt ki: a Taiwanról történő hosszadalmas úsztatás helyett inkább repteti az új iMac-eket, bár ez többmilliós plusz kiadást jelent a vállalatnak. A cég egyébként azt is tervezi, hogy az eddigieknél kisebb árréssel is megelégszik, ezzel is előremozdítva a kereslet növekedését, az új gépek elterjedését.

Nos, mindent a vásárlókért…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés