Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jó eredmények a Sun Magyarországnál

Dotkom

Jó eredmények a Sun Magyarországnál

A cég fennállásának második legerősebb negyedévét zárta 2001. december 31-én.

Az anyavállalat által kitűzött pénzügyi céloknak eleget téve, a Sun Microsystems hazai leányvállalata fennállása óta a második legerősebb negyedévét ünnepelhette a termékekre és szolgáltatásokra beérkezett megrendelések tekintetében. Az előző év azonos időszakának rekordját követően az idei év második negyedéve is rekordként vonul be a cég hazai történetébe, ugyanis a nemrégiben zárult negyedéves időszak a cég életében eddig példátlan, mintegy két és félszeres növekedést mutat a pénzügyi év első negyedévéhez képest a termékek értékesítése terén.

Hasonlóan jó eredményt ért el a hazai Sun rendszertámogatást végző Enterprise Services és a platform-integrációval foglalkozó Professional Services üzletága, melyek egyenként 26% és 28%-kal növekedtek az előző pénzügyi év azonos időszakához képest, és amely növekedési ütem a Sun magas szintű szolgáltatásai iránt mutatkozó növekvő igényeket jelez.

A termékek tekintetében a cég a 2001. tavaszán bejelentett, nagygépes tulajdonságokkal bíró, de a közepes teljesítményű UNIX szerverek árkategóriájában értékesített SunFire “Midframe” szerverek jelentették a bevételek kiugró növekedésének alapját. A második negyedév slágerterméke pedig a 2001. őszén piacra dobott SunFire V880 kiszolgáló volt, amely a UNIX gépekre jellemző innovatív technológiai megoldást, magasfokú rendelkezésre állást és biztonságot, továbbá a Sun egyedülálló méretezhetőségét nyújtja a hasonló kiépítettségű Intel alapú szerverek árkategóriájában. Ugyancsak sikeres negyedévet zárt a hazai vállalat új SunONE (Sun Open Net Environment) szoftver-startégiája tekintetében, hiszen számos ügyfelének nyújtott a SunONE építőelemeit jelentő iparági szabványként elfogadott JAVA alapú és az iPlanet termékeire épülő teljes hardver és szoftvermegoldást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés