Connect with us

technokrata

Vezeték nélküli szolgáltatóval állapodott meg a Handspring

Dotkom

Vezeték nélküli szolgáltatóval állapodott meg a Handspring

Újabb lépést tett a Handpsring a vállalati szegmens meghódítása érdekében.

Az ismert PDA-gyártó várhatóan a mai napon fogja bejelenteni azt, hogy értékesítési- és marketingszövetséget kötött az Infowave nevű, vezeték nélküli szolgáltatásokat kínáló céggel.

Ennek értelmében az Infowave a Handspringgel közösen olyan eljárásokat dolgoz ki, amelyek lehetővé teszik a vállalati adatokhoz való hozzáférést a tenyérgép-gyártó jelenlegi Visor PDA-in, illetve a jövő évben megjelenő Treo elnevezésű eszközön, amely tulajdonképpen egy mobiltelefon és egy palmtop keresztezése (a Handspring egyébként hasonló megállapodást kötött korábban három másik céggel). A kifejlesztésre kerülő megoldás egyik lényeges eleme az lesz, hogy a rendszer automatikusan értesíti majd a Treo tulajdonosát arról, ha új információ vált letölthetővé, ezt a továbbiakban nem kell manuálisan megtenni.

Egyébként a konkurens Sharp cég, amely a jövő év elejétől kezdi meg Zaurus nevű, linuxos kézi-számítógépének árusítását, szintén megállapodott az Infowave-hez hasonló szolgáltatásokat kínáló Aether céggel, ugyancsak a vállalati szektor meghódítása érdekében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin