Connect with us

technokrata

Cápával a katasztrófák ellen

Dotkom

Cápával a katasztrófák ellen

Az IBM ma jelentette be, hogy továbbfejlesztette az IBM TotalStorage Enterprise Storage Server (kódnevén ”Shark”) rendszert. A továbbfejlesztés következtében javult a méretezhetőség, a katasztrófavédelem és a helyreállítás, és csökkent a birtoklási összköltség.

A bejelentésnek része, hogy az IBM a 72,8 GB-os merevlemezekkel megduplázza, vagyis 22 TB fölé növeli az Enterprise Storage Server maximális kapacitását. Emellett javul a nagy távolságra eljuttatott adatok biztonsága és a nyílt rendszerek esetén rugalmasabb meghajtókezelés valósítható meg, így az adattárolási környezetek egyszerűbben hozzáigazíthatók az üzleti, illetve az alkalmazások által támasztott igényekhez.

Amellett, hogy a 72,8 GB-os meghajtók javítják az Enterprise Storage Server méretezhetőségét, kompatibilisek az IBM nemrég bejelentett vegyes meghajtóhasználati (drive intermix) funkciójával, melynek révén az Enterprise Storage Server különféle méretű merevlemez-meghajtókkal bővíthető (9 GB, 18 GB, 36 GB és 72,8 GB). A finom lépésekben végezhető bővítésnek köszönhetően a kapacitás a növekvő igényeknek megfelelően és az alkalmazás követelményeinek betartásával növelhető. A nagyobb merevlemezek az IBM TotalStorage 7133 Serial Disk System rendszerben is használhatók lesznek, amelyek nagy sávszélességű adattárolást biztosítanak a UNIX, Windows NT és Novell NetWare szerverekhez. Az Enterprise Storage Server és a 7133 Serial Disk System rendszerben használható nagyobb meghajtók december 14-től lesznek kaphatók.

Az IBM további lemezmeghajtó-felügyelő, adatvédelmi, valamint nagytávolságú visszaállítási és védelmi szolgáltatásokat is bejelentett az Enterprise Storage Serverhez, amelyek IBM eServer xSeries szerver és Windows 2000 vagy NT operációs rendszer használata esetén vehetők igénybe. Ezek a szolgáltatások a DataCore Software Corporation céggel kötött viszonteladói megállapodás keretében, a SANsymphony tárolásfelügyeleti szoftverrel érhetők el. A DataCore cég SANsymphony szoftvere november 23-től vásárolható meg az IBM-től.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin