Connect with us

Hirdetés

technokrata

Marketing díjat nyert a Pannon GSM

Dotkom

Marketing díjat nyert a Pannon GSM

A fogyasztói kategória arany díját nyerte el a Pannon GSM Partnerprogram bevezető kampánya a IV. Direkt Marketing Konferencián.

A magas színvonalú pályaművek érkeztek be a Direkt Marketing Díj versenyre, amelyet két kategóriában – üzleti és fogyasztói kampányok – hirdettek meg. A rendezvényen többek között Dr. Majtényi László ügyvéd, volt adatvédelmi biztos és Dr. Ranschburg Jenő pszichológus, a direkt marketing pápája, Lester Wunderman is részt vett.

A Dr. Fazekas Ildikó, az Önszabályozó Reklám testület főtitkára által elnökölt zsűri a beadott pályaművek eredetiségét, kreatív megoldásait, előre mutató szemléletét értékelte, valamint természetesen a kampány hatékonysága is szerepet játszott a döntésben. A szakma legjobbjainak seregszemléje idén minden korábbinál szorosabb versenyt hozott, a zsűri tagjai azonban egybehangzóan az Impiric Reklámügynökség munkáját, a Pannon GSM érték alapú hűségprogramja, a Pannon Partnerprogram számára készített bevezető kampányát találták a fogyasztói kategória legjobbjának.

Nem elég megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani – mondja Hivatal Péter zsűritag, a DMSZ elnöke. Az ezt szolgáló újszerű üzleti filozófia, az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer Relationship Management – CRM) jegyében zajlott a IV. Direkt Marketing Konferencia, és Hivatal Péter szerint a Pannon Partnerprogram tartalmában maximálisan bizonyította ennek a ma még ritkán és fenntartásokkal alkalmazott szemléletnek a létjogosultságát.

A 2001. áprilisától augusztusig tartó, két fázisú kampány kreatív megoldásairól szólva kiemelte, hogy az előfizetőknek küldött levél egyszerű és közérthető, ugyanakkor igen eredeti módon ismertette a személyre szabott hűségprogram természetéből adódóan bonyolult feltételeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés