Connect with us

Hirdetés

technokrata

Félmillió szélessávú előfizető a Chello-nál világszerte

Dotkom

Félmillió szélessávú előfizető a Chello-nál világszerte

A Chello Broadband NV (Chello) ma bejelentette, hogy immár több mint félmillió előfizetőnek nyújtja szolgáltatását.

A Chello Magyarországon is több mint 5000 előfizetőt szerzett, ittlétének első fél éve alatt. Magyarország is részese annak, hogy a chello elérte a fél milliomodik előfizetőjét. A tavaly november óta itthon is elérhető – a UPC kábel TV hálózatának használatával fix havi díjért, 24 órás, nagysebességű internetezést kínáló – chello, mára több ezer hazai előfizetőt tudhat magáénak.

A Chello broadband szolgáltatásait jelenleg már a főváros 7 kerületében (I., II., IV., XI., XIII., XIV, XVII), Budaörsön és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára.

Paul Childers, a Chello broadband Közép-Európai ügyvezetője szerint „a chello által az Internet végre tényleg betört a nappalikba is az irodákból. Az emberek velünk egyre inkább használják hétköznapi „lifeline” szolgáltatások elérésére az Internetet – helyi éttermek vagy események keresésére, utazások tervezésére, forgalmi információk és egyéb hírek megtekintésére. Ügyfeleink a chellóval kielégíthetik szórakozási vágyaikat: zene letöltésével, videók megtekintésével és online rádióhallgatással egyaránt.”

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés