Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell Computer szövetsége az EMC-vel

Dotkom

A Dell Computer szövetsége az EMC-vel

A Dell Computer és a háttértárolók gyártásával foglalkozó EMC október 22-én bejelentették, hogy szövetségre lépnek és a jövőben a Dell újra forgalmaz néhány hardvert és szoftvert az EMC termékpalettájáról.

A megállapodás szerint a Dell vállalati ügyfelei részére elérhetővé teszi az EMC középkategóriájú Clariion rendszerét. Ezzel együtt igyekeznek elôtérbe helyezni a magasabb teljesítményigény kielégítésére alkalmas Symmetrix tárolórendszereket a jövőben.

A vállalatok nem tárták a nyilvánosság elé az öt éves szerződés anyagi oldalát.

A szerződés segítségével a Dell-nek lehetősége lesz high-end, Unix operációs rendszert futtató munkaállomások forgalmazására, míg az EMC a háttértár gyártó iparban megszerzett piacvezető pozíciójának megerősödését várja.
Az EMC vitathatatlanul a világ első számú háttértár gyártója, de a konkurencia természetesen itt is jelen van és megpróbál magának utat törni a piacra.

Kevin Rollins, a Dell elnökének nyilatkozata szerint hiszik, hogy a megkötött szerződés segítségével ténylegesen megduplázható a Dell Computer részesedése az adattároló rendszerek tekintetében.

Az EMC számára azért is igen jelentős az üzlet, mert a Sony áprilisban felbontotta vele a szerződést, mely szerint az EMC low-end kategóriájú adattárolóit használja a Sony, a videó szerkesztésre készített számítástechnikai berendezéseiben.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés