Connect with us

technokrata

Az HBO-t feltörő hackerek nem állnak le

Adatvédelem

Az HBO-t feltörő hackerek nem állnak le

Az HBO-t feltörő hackerek nem állnak le

Miért is állnának, amíg nem kapja el őket senki!?

Továbbra sem állnak le a Trón Harcát kiszivárogtató hackerek. Amellett, hogy pár napja közzé tettek egy olyan levelezést, melyben az HBO 250.000 dollárt ajánlott fel annak, aki vissza tudja verni a támadást, most megint sikerült közkinccsé tenni az 5. rész forgatókönyvét.

got_hbo-ed

Valószínűleg maga a rész is föl fog kerülni még a hétvégén a közismert torrentoldalakra, bár ez cseppet sem veti vissza a sorozat elsöprő sikerét. Talán ezért sem foglalkoznak akkora gőzerővel, hiszen minek, ha a leak ellenére is rekordokat dönt minden egyes vasárnap este a sorozat!?

Még azt is el tudom képzelni, hogy ez az egész egy jól megtervezett reklámkampány része. Gondoljunk csak bele. Persze érdekli az embereket meg minden, de mi érdekel mindenkit igazán? A botrány. Ha botrány van valami körül arról szó lesz mindenhol, főleg ha ilyen volumenű alkotásról van szó. Kinek ne érné ez meg? Most is erről írok, erről beszélünk.

No nem szeretnék vádolni senkit semmivel, de azért naiv sem vagyok. Ha direkt van ez az egész, akkor le a kalappal, ha nem direkt akkor szerintem érthető, hogy miért nem lett még megoldva az ügy.

További Adatvédelem

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés