Connect with us

technokrata

Partnerségre lép a Gen.G és az LG UltraGear monitor márka

ultragear

E-Sport

Partnerségre lép a Gen.G és az LG UltraGear monitor márka

Partnerségre lép a Gen.G és az LG UltraGear monitor márka

Terjeszkedik az LG a globális e-sport-piacon

Az LG Electronics (LG) megerősíti jelenlétét a gyorsan növekvő globális e-sport-piacon, mégpedig a világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kialakított partnerségi együttműködés révén.

A két vállalat együtt dolgozik majd azon, hogy az LG kategóriavezető UltraGearTM gaming monitorainak segítségével fejlődhessen tovább a nemzetközi e-sport-színtér.

A Forbes 2020-as, a legértékesebb e-sport-vállalatokat felvonultató listáján hatodik helyet elfoglaló Gen.G az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Kínában nyolc professzionális csapatot működtet, amelyek olyan népszerű multiplayer játékokra szakosodtak, mint a League of Legends, az Overwatch és a PlayerUnknown’s Battlegrounds. A Gen.G indította el továbbá a Gen.G nemzetközi e-sport-akadémiát (Gen.G Global Academy), amely innovatív oktatási programokat kínál, valamint a cég alapítványán keresztül támogatja a jövő gaming- és e-sport-piacának kiemelkedő szereplőit.

Az LG UltraGear monitorainak impresszív kínálata már most rendkívül elismert a játékosok körében, a Gen.G-vel kialakított együttműködéssel pedig az LG még inkább kifejezi támogatását a gamerközösség — azon belül pedig kifejezetten az Y- és Z-generáció — felé. Az LG piacvezető UltraGear monitorai olyan képminőséget, gyorsaságot és funkciókat kínálnak, melyekkel a legújabb PC-s és konzolos játékokból a legtöbbet hozhatják ki a gamerek. Ebben segítik a felhasználókat a világ első 4K felbontású monitorai, a Nano IPS kijelzőtechnológia és a mindössze 1ms-os Gray-to-Gray (GTG) válaszidő.*

Egy olyan fiatal és dinamikus márkával karöltve, mint az LG UltraGear, a legmagasabb szintű játékélményt kínálhatjuk a profi játékosoknak és a gaming-rajongóknak szerte a világon”

— mondta Chris Park, a Gen.G Esports ügyvezető igazgatója.

Közös célkitűzéseinkre és értékeinkre építve ez az együttműködés számos lehetőséget kínál majd rajongóinknak és ügyfeleinknek.”

E partnerség révén az LG aktívan támogathatja a gaming közösséget, 2021-es UltraGear monitorainkkal pedig a Gen.G elit játékosai a lehető legtöbbet hozhatják ki magukból”

— mondta Jang Ik-hwan, az LG üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke és IT termékekért felelős vezetője.

Büszkék vagyunk arra, hogy kivételes monitorainkkal elősegíthetjük az e-sport izgalmas világának bővülését.”

Az LG 2021-es UltraGear gaming monitorkínálatát az LG virtuális kiállítótermében, a CES 2021 kiállítás ideje alatt tekinthetik meg az érdeklődők.

További E-Sport

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu