Connect with us

technokrata

Régóta várt dolgot lépett meg az Instagram

instagram

App

Régóta várt dolgot lépett meg az Instagram

Régóta várt dolgot lépett meg az Instagram

Az Instagram mindig is egy kifejezetten mobilplatformra épülő közösségi szolgáltatás volt, aminek a webes böngészőkből indítható verziója számos alapfunkciót nélkülöz, ilyen például a posztolás lehetősége.

Ugyan a feltöltött bejegyzéseket böngészhetjük asztali gépen is, és a privát üzenetek elérése és írása is adott, de videót, fotót, sztorit még mindig nem tehetünk közzé, ha nem az Instagram appot használjuk.

Május óta hallani róla, hogy a jövőben még funkcionálisabb lehet a böngészős Instagram, és a fejlesztők elkezdték tesztelni a képfeltöltést asztali számítógépekről. Úgy tűnik, erre már nem kell olyan sokat várni:

október 21-től fokozatosan válik elérhetővé minden felhasználónál a képfeltöltést lehetővé tévő gomb asztali böngészőkben.

A funkcióhoz tartozó „+” ikont a privát üzenetek mellett kell majd keresni a jobb felső sarokban. A méret és formátum mellett effekteket is választhatunk a feltölteni kívánt tartalomhoz, illetve ugyanúgy lehet képaláírást írni, hashtageket hozzáadni, mint ahogy a mobilos verzióban.

Forrás: 24.hu

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu