Connect with us

Hirdetés

technokrata

10 ezer négyzetméter és 400 ezer méter kábel

Dotkom

10 ezer négyzetméter és 400 ezer méter kábel

A T-Systems leányvállalata, az IT Services Hungary több mint 700 munkatársával beköltözött új debreceni IT szolgáltató központjába.

A 2009 nyarán átadott irodakomplexum Debrecen egyik legnagyobb fejlesztése, mely még az idén több száz fiatal, nyelveket beszélő diplomás számára biztosít új munkahelyet a régióban.

“A mai napon az összes munkatársunk elfoglalta helyét új irodaházunkban. Reméljük, nem csak az egyedülálló munkakörülmények, de az általunk biztosított kiemelkedő karrierlehetőségek és képzéseink is garantálják, hogy a kollégák megtalálják számításaikat vállalatunknál, és hosszú távra rendezkedjenek be új helyükön” – mondta Ilosvai Péter, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója.

A T-Systems leányvállalata, az országosan 1800 embert foglalkoztató, budapesti és debreceni központtal működő IT Services Hungary rendszerintegrációs és info-kommunikációs technológia területeken (ICT) szolgálja ki nemzetközi ügyfeleit. A T-Systems az informatikai és kommunikációs technológiai piacvezető vállalataként tudásösztönző befektetéseivel hosszú távra tervez Magyarországon.

A több mint 10000 négyzetméteres irodaház a Debreceni Egyetem és az üzleti szféra együttműködésén alapuló komplexumban, a Tudásparkban kapott helyet. A 4 milliárd forintos beruházás több szempontból is kiemelkedő értéket képvisel: a teljes telek terület 60%-án zöldfelület került kialakításra, a magas fokú adatbiztonsági és technológiai követelmények kielégítéséről 400000 méter kábel gondoskodik, a magas szintű rendelkezésre állás a hét minden napján 24 órában biztosított, mindamellett, hogy az épület a mozgássérültek számára is akadálymentes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés